رمضان ماه رحمت و مغفرت الهی است
حجت الاسلام علی معبودی، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به جایگاه و اهمیت اعمال این ماه در تعالی بخشیدن روحی و معنوی انسان، گفت: این ماه مبارک بهار قرآن، میهمانی خدا، آغاز بهار عبودیت و بندگی است از این رو فرصتی است تا مهمان سفره ارزشمند پروردگار عالم باشیم.
وی در ادامه افزود: یکی از برکات ماه مبارک رمضان این است که توفیق این را پیدا کنیم که همه معارف دین را فرا بگیریم و اگر ما مختصری تامل کنیم میبینیم که ماه رمضان تمام شده است و خیلی سریع این ایام سپری میشود و برخی از علما این ماه را ماه شروع عبادت نامگذاری کردهاند.
درهای بهشت در این ماه به روی مؤمنان باز است
حجت الاسلام معبودی با بیان اینکه در این ماه درهای بهشت به روی مؤمنان باز است، تصریح کرد: ماه مبارک رمضان ماه مهماني خدا و به عبارتي روشنتر، ضيافتالله است و باید در اين ماه بابركت با آمادگي كامل به مهماني خدا برويم.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین با اشاره به مؤمنین روزهدار، اظهار کرد: آدم روزه دار در حال عبادت است حتی در حالت خواب و طبق فرموده پیامبر شخص روزهدار همه کارهایش عبادت است منتهی به شرطی که غیبت مسلمانی را نکند.
حجت الاسلام معبودی افزود: خداوند میفرماید هرکه برای خدا روزه بگیرد و سختی گرما و تشنگی به او روی آورد خدا هزار ملک را مامور میکند تا صورت او را مسح کنند و تا زمان افطار از عطر خوش انسان سخن میگویند.
رمضان ماه رحمت و مغفرت الهی است
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان با اشاره به جایگاه و منزلت ماه رمضان، افزود: خداوند متعال در ابتدای این ماه درهای رحمت و مغفرت خود را میگشاید که تا آخر ماه مبارک رمضان بسته نخواهد شد و این از ویژگیهای ماه رمضان است.
وی با اشاره به راه های لذت بردن از روزهداری گفت: وقتی ما به پابوسی امام رضا(ع) یا امام حسین(ع) می رویم وارد حرم که میشویم گریه میکنیم و یک لذتی به ما دست میدهد و چون احساس لذت میکنیم هر جای حرم را میبینیم، میبوسیم، عبادت هم همین گونه است و آدم از تمام اجزای نماز لذت میبرد از این رو کار خیر که میکند احساس رضایت میکند.
رمضان ابتدای سال بندگی و عبودیت است
حجت الاسلام معبودی اظهار داشت: خداوند متعال ماه رمضان را ابتدای سال بندگی و عبودیت قرار داده است تا بندگان با ارزیابی و محاسبه اعمال خود، ببینند نسبت به سال گذشته در چه رتبهای قرار گرفتهاند.
حجت الاسلام معبودی با اشاره به آداب ظاهری روزه، تصریح کرد: آداب ظاهری یعنی فرد پیش از افطار نماز بخواند که خود دارای سه شرط است که اگر در جایی است که مردم میخواهند افطار بکنند اذیت نشوند، در جایی است که دلش با خدا باشد و حضور قلب داشته باشد؛ خواندن سوره قدر در سحر و قبل افطار، دعای عهد، صدقه دادن و افطاری دادن از آداب ظاهری روزه است.
وی در پایان با اشاره به آداب باطنی روزه گفت: اولین آداب باطنی روزه اجتناب از گناه است، از این رو کارهایی از قبیل دروغ، غیبت و تهمت لذت عبادت و بندگی را در این ماه عزیز از انسان سلب خواهد کرد که براساس روایت انجام گناه دل و روح انسان را فاسد میکند، تلاش کنیم تا در این ماه قلب و روح خود را تزکیه کنیم./873/302/ب2