۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۹
کد خبر: ۴۳۴۵۳۷
نماینده مردم قائنات در مجلس:

مردم از دولت مبارزه عملی با فساد می خواهند نه شعار

فلاحتی گفت: دولت ادعای خالی بودن خرانه را دارد اما ولخرجی‌‌های بسیار و بریز و بپاش ها و خرید‌های اضافی برخی از ادارات و این فیش‌های حقوق خلاف ادعای دولت را نشان می دهد.
فلاحتی

فرهاد فلاحتی نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به نسبت حقوق‌های نجومی برخی مدیران دولتی و ادعای دولت مبنی بر خالی بودن خزانه گفت: پرداخت حقوق با این ارقام ضعف مدیریت دولت را می‌رساند.

 

وی در ادامه با بین این‌که دستگاه‌های نظارتی عملکرد مناسبی را در این زمینه از خود نشان نداده‌اند، ابراز داشت: متأسفانه ضعف مدیریتی و نظارتی سبب ایجاد چنین بحران‌هایی در کشور می‌شود‌‌ که باید با دقت با آن برخورد شود.

 

فلاحتی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور در دولت آقای روحانی، اظهار داشت: اگر دولت بتواند ضعف مدیریتی خود را جبران کند می‌تواند به راحتی مشکلات اقتصادی را حل و یارانه مردم را بدون دغدغه پرداخت کند.

 

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که متأسفانه باور و عزمی در دولت برای حل این مسائل وجود ندارد، تصریح کرد: دولت در این چندسال همه انرژی خود را معطوف به دیپلماسی خارجی کرده که هیچ نتیجه‌ای نداد و نتوانست گرهی از مشکلات اقتصادی کشور باز کند.

 

وی در ادامه افزود: دولت در این سال‌های گذشته ادعای خالی بودن خرانه را داشته ولی ولخرجی‌‌های بسیار و بریز و بپاش ها و خرید‌های اضافی برخی از ادارات و این فیش‌های حقوی این ادعای دولت را خلاف واقع نشان می‌دهد.

 

فلاحتی با بیان‌ این‌که برخورد با فساد اقتصادی مطالبه عمومی مردم و امت اسلامی ایران و همچنین مطالبه جدی رهبر معظم انقلاب است، اظهار داشت: دولت باید در این زمینه ساز و کاری را تعریف کند و برخوردی جدی با عوامل این مسأله داشته باشد.

 

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی در پایان ابراز داشت: دولت باید سیاست های اقتصاد مقاومتی را پیگیری کند چرا که امسال سال اقدام و عمل است و این اقدام و عمل نیز انتظار همه مردم و رهبر معظم انقلاب است./922/ت302/ج

برچسب ها: فلاحتی رسا
ارسال نظرات