عید غدیر مقدمه تأسیس حاکمیت جهانی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، ناصر سودانی، مدیر دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در نشست خبری چهارمین همایش بین المللی ولایت که شامگاه گذشته در سالن اجتماعات دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز برگزار شد، با اشاره به استقبال صورت گرفته از سه همایش پیشین ولایت، ابراز داشت: در همایش های سابق شخصیت های علمی و پژوهشی جهان اسلام و برجستگان عرصه ولایت در محورهای شعر، سخنرانی و ارائه مقاله از حدود ۳۰ کشور حضور داشتند که با توجه به استقبال های صورت گرفته چهارمین همایش در عرصه منطقه ای و بین المللی برگزار خواهد شد.
مدیر دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) با بیان اینکه چهارمین همایش بین المللی ولایت یک روزه و در آن فراخوان مقاله صورت نگرفته است، اظهار داشت: این همایش یک روزه در قالب سخنرانی، شعر و تجلیل از شخصیت های خدمتگزار در عرصه ولایت به ویژه آیت الله قزوینی برگزار می شود.
این مقام مسؤول با اشاره به اینکه فعالیت های آیت الله موسوی جزایری در زمینه ولایت در عرصه های مختلف به منصه ظهور رسیده است، خاطرنشان کرد: تأسیس شبکه جهانی الاهواز، دانشگاه امیرالمؤمنین(ع)، حوزه های علمیه، احداث مهمان سرا در مشهد مقدس، تربیت شاگردان و تألیف کتب از فعالیت های آیت الله موسوی جزایری است که فضای استان خوزستان را تحت الشعاع خود قرار داده است.
سودانی اظهار داشت: آیت الله موسوی جزایری، دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) را همه ساله مأمور اجرای همایش ولایت به مناسبت عید غدیر کردند که عمده کارها بر عهده جناب حجت الاسلام علی نژاد، دبیر اجرایی همایش است.
وی با اشاره به اینکه فلسفه تأسیس دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) تبیین معارف اهل بیت(ع) و شبهه زدایی از افکار مسموم دشمنان است، عنوان کرد: این دانشگاه به مدت شش سال در مقاطع دکترا، کارشناشی ارشد و کارشناسی محققان و پژوهشگرانی را تربیت نموده است و ان شاالله نخستین مجموعه فارغ التحصیلان مقطع دکترای دانشگاه را در سال جدید خواهیم داشت.
مدیر دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) با بیان اینکه این دانشگاه در رشته های علوم قرآن و حدیث، زبان و ادبیات عرب، کلام شیعه و فقه و مبانی حقوق در مقطع ارشد دانشجو می پذیرد، اظهار داشت: افزون بر رشته های علوم قرآن و حدیث، زبان و ادبیات عرب، کلام شیعه و فقه و مبانی حقوق، امسال رشته های اقتصاد اسلامی و تاریخ اسلام به مقطع کارشناسی اضاف شدند که پذیرفته شدگان این رشته ها از اول مهرماه به تحصیل خواهند پرداخت.
این مقام مسؤول به تشکیل مجموعه هایی تحت عنوان پژوهشگران و محققان برای پاسخ به شبهات و تربیت نسل مبلغ آشنا به شیوه های تبلیغی و مخاطب شناسی اشاره کرد و گفت: در این مجموعه ها مباحث کلامی، حکمت اسلامی، شیوه های مناظره و مبانی فکری و عقیدتی در قالب تحقیق، تألیف و مناظره مطرح می شود.
سودانی با بیان اینکه دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) متولی معارف و مباحث عقیدتی و فکری شبکه جهانی الاهواز است، عنوان کرد: شبکه الاهواز فضایی باز برای معرفی این دانشگاه و ارائه محصولات فکری و پژوهشی دانشگاه است.
این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خداوند در طول تاریخ بندگی را از انسان ها خواستار است، گفت: بندگی خدا با داشتن حکم و حاکم شرعی و الهی تحقق خواهد یافت و به عبارت دیگر تحقق جامعه منوط به الهی بودن حکم و حاکم است و در این زمینه قرآن کریم، حکم دین اسلام و رسول ختمی مرتبت(ص) حاکم آن شمرده می شود.
مدیر دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) با اشاره به خاتمیت و جهانی بودن دین اسلام، ابراز داشت: حکم آن یعنی قرآن کریم همیشگی و در دستان ماست و حاکمیت پس از وفات رسول خدا(ص) باید استمرار و تا روز قیامت ادامه یابد که امیرمؤمنان(ع) نخستین حاکم شرعی پس از آن حضرت است.
این مقام مسؤول با بیان اینکه شأن امامت از نبوت و رسالت بالاتر است، خاطرنشان کرد: شأن امامت و زعامت شرعی تا روز قیامت پابرجا خواهد بود و پابرجا بودن دین اسلام به آیه «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا» است و «ال» در کلمه الیوم به روز مشخص معروفی که در آن اکمال دین و اتمام نعمت صورت گرفت، اشاره دارد.
سودانی پابرجایی دین اسلام را با انتخاب امیرمؤمنان(ع) مرتبط دانست و افزود: غدیر عید همه موحدان تاریخ و در جهت تبیین آن تلاش فراوانی صورت گیرد که مقدمه تأسیس حاکمیت جهانی است که فاصله گیرندگان از آن ظلم بزرگ تاریخ را ساختند و امروزه هم در جهان اسلام دوری شوندگان از غدیر جنایتکارترین رفتارهای ضد انسانی را انجام می دهند./۹۴۵۶/202/ب2