ضرورت استفاده از فضای مجازی برای گسترش و توسعه فرهنگ کتابخوانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، حمیده ماحوزی عصر امروز در آیین تجلیل از نویسندگان شهرستان دشتستان که در سال ۹۵ آثار آن ها به چاپ رسیده، گفت: فرهنگ جامعه و رشد و توسعه جامعه بر پایه آگاهی است و کتاب یکی از مسیرهای دستیابی به این آگاهی است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، گفت: فرهنگ جامعه و رشد و توسعه جامعه بر پایه آگاهی است و کتاب یکی از مسیرهای دستیابی به این آگاهی است که در راه رشد و توسعه جامعه به آن نیاز داریم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر اظهار داشت: کتاب هدیه با ارزشی است که می توانیم برای بالا بردن آگاهی و اطلاعات خود در زندگی به آن استناد کنیم و روی آوردن به کتاب و انس با کتاب سبب کاهش ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی می شود.
ماحوزی اظهار کرد: یکی از اولویت های مهم ما در اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان بوشهر توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه و انس و نزدیکی بیشتر کودکان، نوجوانان و جوانان با کتاب است که در این راه برنامه های خوبی هم انجام شده است.
وی افزود: باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان را تشکیل داده ایم که با استقبال خوبی از طرف کودکان و نوجوان همراه بود، در کشور از ١٥٠٠ باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان ثبت شده بیش از ٥٠٠ باشگاه را شهرهای بوشهر و خورموج به ثبت رساندند که به ترتیب شهر بوشهر با ٢٩٤ و شهر خورموج با ٢١٤ باشگاه رتبه های اول و دوم را کسب کردند.
ماحوزی با اشاره به طرح پایتخت کتاب، گفت: ما در استان بوشهر برنامه ها و فعالیت های خوبی را شروع کرده ایم و امیدواریم که بتوانیم امسال عنوان پایتختی کتاب را به دست آوریم، هر شهر که بتواند به عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب شود در حوزه های عمرانی، اقتصادی و فرهنگی آن شهر تأثیر می گذارد.
ماحوزی در ادامه با اشاره به گسترش فضاهای دیجیتال و مجازی، گفت: باید از این فرصت برای گسترش و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی و عرضه کتاب در فضاهای مجازی نهایت بهره وری واستفاده را ببریم./ 846/203/ب2