۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۸
کد خبر: ۴۶۵۸۹۲
معاون تهذیب حوزه علمیه هرسین:

تعمیق باورهای دینی به واسطه شناخت دقیق مکتب انبیای الهی صورت می گیرد

معاون تهذیب حوزه علمیه هرسین با اشاره به اینکه تعمیق باورهای دینی به واسطه شناخت دقیق مکتب انبیای الهی صورت می گیرد، گفت: شناخت ائمه اطهار سبب حاصل شدن معرفت و بصیرت عمیق در مسلمانان خواهد شد.
معاون تهذیب حوزه علمیه هرسین

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، حجت الاسلام سید سعید پیرحیاتی معاون تهذیب حوزه علمیه هرسین شامگاه چهارشنبه با حضور در حوزه علمیه شهرستان ابراز داشت: یکی از مهترین مسائلی که همه ما به آن نیازمند هستیم و قساوت قلوب را از بین می برد و انسان را در مقابل خداوند متعال به زانو در می آورد شنیدن موعظه است.

معاون تهذیب حوزه علمیه هرسین خاطرنشان کرد: موعظه قلب را زنده می کند و انسان را به سوی کمالات و نور رهنمون می کند، گاهی از موضوعی مطلع هستیم اما دوباره شنیدن آن بر نفس انسان اثرگذار است.

این مسؤول تصریح کرد: موعظه سبب بیداری دل می شود، امام علی (ع) با اینکه خود عالم به اسرار بود اما گاه از دیگران درخواست می کرد ایشان را موعظه کنند و می فرمود در شنیدن اثری هست که در دانستن نیست.

حجت الاسلام پیرحیاتی مطرح کرد: گاه شنیدن برخی سخنان بر انسان اثرگذار بوده و همین یک جمله سبب بیداری قلب انسان می شود و چشم انسان را بر بسیاری از حقایق باز می کند.

معاون تهذیب حوزه علمیه هرسین با اشاره به فرا رسیدن شهادت امام حسن عسگری (ع) تأکید کرد: ائمه اطهار علیهم السلام حلقه وصل انسانها با خداوند متعال بوده و هر کس که از ریسمان قرآن و عترت جدا شود متضرر خواهد شد.

وی بیان داشت: شناخت ائمه اطهار علیهم السلام سبب حاصل شدن معرفت و بصیرت عمیق در مسلمانان خواهد شد، تعمیق باورهای دینی به واسطه شناخت دقیق مکتب ائمه اطهار علیهم السلام صورت می گیرد.

حجت الاسلام پیر حیاتی در پایان عنوان داشت: حوزه های علمیه موظف به تربیت طلابی ولایتمدار و پایبند به سیره اهل بیت عصمت و طهارت بوده طلاب نیز باید به دنبال راه هایی برای اثرگذاری مثبت و سازنده بر اجتماع باشند زیرا دشمنان اسلام روز به روز با قدرت بیشتر به دنبال لطمه زدن به جوامع اسلامی هستند بنابراین باید با ین هجمه های با قدرت و صلابت برخورد کرد./202/857/ب1

ارسال نظرات