ولایتفقیه راه سعادت بشریت است
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام رضا اسکندری، معاون فرهنگی- تبلیغی حوزههای علمیه خواهران کشور، در بیان عوامل زمینه ساز فتنه ۸۸ و ریشه انحرافات این جریان اظهار داشت: اولین و مهمترین عامل این انحرافات عدم توجه به جایگاه ولایت فقیه و نقش مهم آن در جهتدهی جامعه است. ولیفقیه جایگاه اساسی در هدایت جامعه داشته و غفلت به این موضوع میتواند موجب انحراف و حتی نفاق گردد.
وی افزود: عامل دیگر این اتفاقات عدم تمکین به قانون و بی توجهی به آن بود. هرگاه در اختلافات، به قانون تمکین نشود موجب ایجاد بحران شده و خطرات اساسی برای جامعه در پی دارد. در جریان حوادث ۸۸ نیز دشمن از عدم رعایت قانون سران فتنه استفاده کرد و با دسیسهها و تبلیغات به اختلافات دامن زد و موجب آشوب شد.
معاون فرهنگی- تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به نقش مهم عاشورا در خاموش کردن فتنه بیان داشت: عاشورا محورِ اساسیِ مهمترین اتفاقات انقلاب اسلامی بوده و در جلوگیری از فساد جامعه نقش بسیار زیادی داشته است. حرکت امام(ره) در عاشورای سال ۴۲ و روحیه عاشورایی در هشت سال دفاع مقدس از مصادیق بارز نقش عاشورا و تاثیرگذاری بالای آن در جامعه اسلامی ایران است. در سال ۸۸ نیز پس از حرمت شکنیهایی که صورت گرفت، مردم به صورت خودجوش دست به حرکتی عاشورایی زده و با رقم زدن حماسه ۹ دی دشمنان را در رسیدن به اهداف شوم خود مایوس کردند.
حجتالاسلام اسکندری دربیان چگونگی پیشگیری از فتنههای پیشرو تصریح کرد: راهکار اصلی جلوگیری از ایجاد فتنه، تبیین جایگاه ولایت فقیه و بصیرت افزایی در جامعه است. ولیفقیه نقش اساسی در سعادت جامعه اسلامی و حتی بشری دارد؛ مشکل جوامع جهانی فساد مدیریتی است و ولایت فقیه به معنی حکومت عالمی برجسته و زمانشناس، با تقوا و مصلح، با بهترین برنامه سعادتبخش که برنامه قرآن و مکتب اهلبیت(علیهمالسلام) میباشد.
وی قانون مداری و کنترل نفس و توجه نکردن به هوای نفس را از عوامل مهم دیگر در پیش گیری از فتنه در جامعه برشمرد و اظهار داشت: قوانین اسلامی گرهگشای همه مشکلات و اختلافات میباشد. اگر در تنشها از قانون تمکین نشود جامعه به انحطاط کشیده خواهد شد.
حجتالاسلام اسکندری با بیان این که دشمنان بارها قصد ضربه زدن به اسلام را داشتند و در ۴۰۰ سال گذشته بارها ولی شکست خوردند اظهار داشت: ۹ دی جواب محکم مردم به دسیسههای دشمنان بود ولی دشمنان به دلیل نگاه مادی و فهم کوتاه خود، حماسه ۹ دی را با شاخصه های مادی بررسی کرده و آنرا حاصل وعدهها و تشویقات مادی نظام جمهوری اسلامی معرفی میکنند.
معاون فرهنگی- تبلیغی حوزههای علمیه خواهران به نقش مهم حوزه های علمیه خواهران در بصیرت افزایی و تببین جایگاه ولیفقیه در جامعه اشاره کرد تصریح نمود: حوزه های علمیه خواهران، ظرفیت بینظیری در تبیین معارف اسلامی دارند و طلاب حوزههای علمیه خواهران میتوانند موجب گسترش معارف ناب اسلامی و بینش سیاسی در میان بانوان باشند چراکه مادران مربی و تربیتکنندگان نسلهای آینده می باشند./998/102/ب3