۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹
کد خبر: ۴۷۲۸۸۴
آیت الله طباطبایی نژاد:

آیت الله رفسنجانی در راه مبارزه با طاغوت رنج و محنت بسیاری متحمل شد

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی از دوران جوانی با پیوستن به نهضت اسلامی امام خمینی(ره) راه مبارزه با رژیم طاغوت را در پیش گرفت و در این راه رنج و محنت بسیاری را متحمل شد.
حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد،‌ نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان، طی پیامی درگذشت آیت الله اکبر هاشمی فسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

إنا لله و إنا الیه راجعون

خبر رحلت آیت الله آقای هاشمی رفسنجانی، یار همیشگی انقلاب و امام خمینی (ره) و رفیق دیرین و همسنگر رهبر معظم انقلاب موجب تالم و تاثر گردید.

ایشان از دوران جوانی با پیوستن به نهضت اسلامی امام خمینی(ره) راه مبارزه با رژیم طاغوت را در پیش گرفت و در این راه رنج و محنت بسیاری را متحمل شد.

پس از پیروزی انقلاب در دوران دفاع مقدس و پس از آن در دوران سازندگی نیز نقش کلیدی داشتند و با قبول مسؤولیت های مهم و خدمات شایان  نقش محوری وی در عرصه های مختلف همچون ریاست مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و نیز مجلس خبرگان رهبری، هوایدا است.

امید است ‌که نیم قرن رنج و کوشش خالصانه ایشان ره‌توشه خوبی برای لقای خدای سبحان باشد.

اینجانب رحلت آن مرحوم مغفور را به مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای(حفظه الله)، مراجع معظم تقلید، حوزه های علیمه، ملت شریف ایران و بازماندگان، تسلیت گفته و از خداوند متعال رحمت و غفران واسعه الهی را برای ایشان مسالت دارم./101/1304/ب1

سید یوسف طباطبائی نژاد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان

ارسال نظرات