۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۱
کد خبر: ۴۷۳۶۶۷
با تقدیر از خانواده شهدای حله؛

مراسم رونمایی از مستند «از حله تا کربلا» در اهواز برگزار شد

مراسم رونمایی از مستند «از حله تا کربلا» با تقدیر از خانواده شهدای اربعین حسینی، با هدف زنده نگه داشتن یاد شهدای حله و تکریم خانواده های معظم شهدا در اهواز برگزار شد.
مستند از حله تا کربلا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیین رونمایی از مستند «از حله تا کربلا» با تقدیر از خانواده شهدای اربعین حسینی، شامگاه پنجشنبه (23 دی ماه) در سالن اجتماعات مرکز فرهنگی جهادی عصر ظهور اهواز برگزار شد.

براساس این گزارش، آیین رونمایی از مستند «از حله تا کربلا» با قرائت بخشی از آیات قرآن شروع شد و در ادامه حجت الاسلام سید محسن شفیعی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه های استان خوزستان به سخنرانی درباره شهدای حله  پرداخت.

در ادامه گزارش، پیمان قلیپور به مراثیه سرایی و ذکر اهل بیت(ع) پرداخت و مجلس را به نام و ذکر شهدای کربلا و حله مزین کرد. این مراسم که با هدف زنده نگه داشتن یاد شهدای اربعین و همچنین تکریم خانواده های معظم شهدا برگزار شد، از مستند «از حله تا کربلا» رونمایی شد.

بنابراین گزارش، حجت الاسلام میلاد امینی موحد، کارگردان مستند «از حله تا کربلا» در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگار ما، گره خوردن حماسه اربعین با موضوع شهادت را از ویژگی های منحصر به فرد شهدای فاجعه حله برشمرد و بیان داشت: اوج ایثارگری و افتخار آفرینی شهدا حله و صبر و استقامت خانواده های آنها نقطه قابل توجه در این مستند است.

وی ادامه داد: کادر اجرایی مستند در گفت و گوها متوجه شد برخی از شهدای حله وصیت‌های خود را به گونه‌ای نوشتند که گویا از شهادت خود خبر داشتند و این وصیت‌ها نشان از بصیرت و آگاهی شهدا است.

حجت الاسلام امینی موحد در ادامه با تأکید به ضرورت حضور طلاب در عرصه های گوناگون رسانه ای، گفت: نخبگان دینی و طلابی که دغدغه فرهنگی دارند و بار مسؤولیت تأثیرگذاری و هدایت نظری مردم را روی دوش خود دارند، باید وارد عرصه تولید آثار در بخش های گوناگون شوند.

گفتنی است، مستند «از حله تا کربلا» به کارگردانی میلاد امینی موحد و تهیه کنندگی گروه هنر و رسانه مرکز عصر ظهور اهواز پس از مراسم رونمایی از شبکه مستند سیما و برخی دیگر از شبکه های ملی و استانی پخش خواهد شد.

شایان ذکر است، در بخش دیگری از این مراسم، لوح یادبود «از حله تا کربلا» اهدا شد و از خانواده های شهدا و عوامل تولید مستند تقدیر و تشکر کرد./9453/202/ب2

ارسال نظرات