۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
کد خبر: ۴۷۶۸۳۵
رییس سازمان صدا و سیما:

ما در جنگ نابرابر رسانه ‌ای قرار داریم/ دشمن هویت ما را نشانه گرفته است

رییس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه ما در برابر یک جنگ نابرابر رسانه‌ای هستیم، گفت: جنگ فرهنگی و اقدامات دشمن در این جنگ بسیار مُهلک است چراکه هویت یک ملت را نشانه گرفته و آن غیر از هویت ایمانی، فرهنگی و جهادی نیست.
عبدالعلی علی عسگری، رییس سازمان صدا و سیما

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، عبدالعلی علی عسگری، رییس سازمان صدا و سیما عصر روز گذشته در آیین تجلیل از برگزیدگان نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلوزیونی مراکز استانها که به میزبانی فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد، با اشاره به اهمیت فراوان رسانه‌ ها اظهار کرد: رسانه‌ها از نمای نزدیک‌تر و صمیمی‌تر با مخاطبان ارتباط و تعامل دارند، از نزدیک با موضوعات فرهنگی در تماس هستند و آن‌ها را مطرح می‌کنند، مشکلات مردم را می ‌بینند، مطرح می‌کنند و برای رفع آن‌ها چاره‌ اندیشی م ی‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه رسانه‌ها از نزدیک با مقامات استانی ارتباط برقرار می ‌کنند و با مراکز اجرایی و بخش‌های تحقیقاتی همکاری دارند که هر کدام از این‌ها در رشد و توسعه استان‌ها مؤثر هستند، افزود: رسانه‌های ملی هر چند می ‌توانند کارهای ارزشمندی انجام دهند اما کارهای استانی جایگاه خود را دارند و نباید از آنها غافل شد.

رییس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه کشور در یک شرایط بسیار خاصی قرار دارد، بیان کرد: ما در یک صلح مصلح هسیتم و دشمن به دلیل روحیه شهادت ‌طلبی و مقاومت، توانایی ضربه زدن به ما را ندارد اما این یک واقعیت است که ما در برابر یک جنگ نابرابر رسانه‌ای هستیم؛ بنابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب امروز عصر ارتباطات است و جنگ امروز جنگ رسانه‌ای است.

علی عسگری با اشاره به جنگ فرهنگی خاطرنشان کرد: جنگ فرهنگی و اقدامات دشمن در این جنگ بسیار مُهلک است چرا که هویت یک ملت را نشانه گرفته و آن غیر از هویت ایمانی، فرهنگی و جهادی نیست.

وی با بیان اینکه اگر فرهنگ ما آسیب ببیند هویت ما نیز آسیب می‌بیند، گفت: بیش از 250 شبکه فارسی زبان برای تخریب اخلاق و هویت کشور تشکیل شده، کجای دنیا سراغ دارید که برای یک کشور دو شبکه وجود داشته باشد که با زبان همان قوم در حال تخریب همان قوم هستند.

رییس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه خوشبختانه نظامی ‌ها، سپاه، ارتش و بسیج به اندازه کافی اقتدار ایجاد کردند، تصریح کرد: تجربه در فروپاشی شوروی نشان داد که با جنگ فرهنگی بدون شلیک گلوله این کشور نابود شد که این الگو در برخی از کشورها نیز پیاده شده است.

این مقام مسؤول ادامه داد: در فتنه 88 نیز می ‌خواستند همین عمل را در ایران انجام دهند که نتوانستند، ما امروز در یک جنگ تمام عیار فرهنگی هستیم که کشورهای اروپایی، آمریکایی و اسرائیل و کشورهای حقیر و کوچک نیز در این زمینه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی با اشاره به ماهواره و آسیب‌های آن، افزود: باید خانواده‌ها مراقب باشند که در سُرسُره انحراف ماهواره قرار نگیرند؛ آن‌ها به فکر انحراف مردان، زنان و کودکان ما هستند.

رییس سازمان صدا و سیما جبهه دیگر جنگ را فضای مجازی عنوان و بیان کرد: جبهه دیگر فضای مجازی است که کانون آن در آمریکا قرار دارد؛ دشمن برنامه‌ریزی کرده تا به طور جدی نفوذ کند و در این جنگ نخستین هدفش از کار انداختن سامانه فرهنگی و افکار عمومی یعنی رسانه ملی است.

علی عسگری با بیان اینکه اگر همکاران ما در رسانه ملی که دارای محدودیت‌های هستند مجاهدانه تلاش نمی ‌کردند امروز چیزی از رسانه ملی نمانده بود و اثرگذاری رسانه ملی نزدیک صفر شده بود، خاطرنشان کرد: همکاران ما هم در رسانه ملی و هم در شبکه‌های استانی با جدیت تلاش می‌ کنند علی رغم اینکه این همه فشار رسانه ملی پا برجا مانده و اثرگذاری آن فوق ‌العاده است.

وی با اشاره به وجود یک سری اشکالات گفت: ما هم به دنبال برتری هستیم که تا رسیدن به برترین‌ها فاصله داریم، ما در معرض تهدید هستیم که جامعه روحانیت باید کمک کنند؛ دنیا همیشه در حال جنگ خوبی و بدی بوده و بخش‌های فرهنگی در معرض آسیب‌های فراوان است.

رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به دهه فجر افزود: ببینید چه تحول عظیمی از ناحیه انقلاب ایجاد شده است، آن‌ها می‌خواستند ما را در فقر نگه دارند و تنها نفت ما را ببرند.؛ تلاش می‌کنیم هر روز به اسلام، انقلاب و منویات رهبری پایدار باشیم.

علی عسگری با اشاره به سریال معمای شاه بیان کرد: در این سریال نمی ‌توانیم همه چیز را بیان کنیم، در زمان قبل از انقلاب قلب تهران حل ب‌آباد بود اما امروز تهران یکی از شهرهای بزرگ، مُترقی و پیشرفته است؛ جمهوری اسلامی امروز در معرض تبدیل شدن به یک قدرت جهانی در آینده است هر چند امروز هم می‌توان گفت ایران یک قدرت جهانی است که بدون در نظر گرفتن ایران هیچ تصمیمی در منطقه گرفته نمی ‌شود.

وی با اشاره به زحمات مدیرکل صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: حوزه صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری به تمام زیبایی‌ها و توانمندی‌های این استان در حوزه خبر، پشتیبانی، فنی و موسیقی پرداخته ست که جای تشکر و قدردانی دارد.

رییس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: مراکز صدا و سیمای استان‌ها به ویژه چهارمحال و بختیاری که یک استان فاخر و ارزشمند است دارای اثرات ویژه‌ای هستند، صلح ‌شوری مردم چهارمحال و بختیاری یکی از ویژگی‌های بازر آن‌ها است که یک زمانی مردمان این استان سُکان‌دار دفاع از هویت مردم ایران بودند به ویژه در دوران جنگ تحمیلی لشکر قمربنی‌هاشم(ع) به صف ‌شکنی و جهاد مشهور بود./9457/202/ب2

ارسال نظرات