ترویج فرهنگ ایثار در جامعه از وظایف روحانیان است
حجت الاسلام سید جواد حسینی اراکی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به اهمیت ایثار در جامعه عنوان کرد: اگر کسی در زندگی خود ایثار و گذشت داشته باشد، در تنگناها دچار مشکل نشده و می تواند در زندگی خود موفق باشد.
وی افزود: اگر به تاریخ و جنگ های زمان پیامبر(ص) نگاه کنیم، عنصر ایثار و گذشت همواره پررنگ بوده و همه داستان دادن آب به سربازان تشنه در یکی از جنگ های زمان پیامبر(ص) را شنیده اند که ایثار و گذشت این مجاهدان باعث شد تا از تشنگی خود چشم پوشی کرده و برادران دینی را بر خود ارجح بدانند.
این کارشناس دینی تصریح کرد: در جبهه های جنگ، ما از نزدیک شاهد این ایثار و گذشت بودیم و همین موضوع نیز حال و هوای اخلاص را بر جبهه ها حکمفرما کرده بود.
استاد حوزه علمیه با بیان خاطره ای از زمان دفاع مقدس اظهار کرد: در یکی از عملیات ها بعد از اینکه نماز مغرب را خواندیم قرار شد عملیات انجام شود و بیش از 2 هزار نفر از نیروها منتظر بودند تا در تاریکی شب عملیات را انجام دهند و با توجه به اینکه در اوایل جنگ بودیم در فقر شدید امکاناتی قرار داشتیم و مجبور بودیم با حداقل تدارکات عملیات انجام دهیم.
وی ادامه داد: در آن زمان تدارکات محدود بود و یک کیک برای شام و صبحانه به رزمندگان دادند و با توجه به اینکه عملیات نزدیک بود به ما گفتند که ممکن است تا ظهر نیز غذا نرسد و باید این کیک را به عنوان جیره غذایی داشته باشید که هر زمان نیاز شد از آن استفاده کنید.
حجت الاسلام حسینی اراکی اضافه کرد: با توجه به سنگینی عملیات، از صبحانه خبری نبود و بعد از نماز صبح مسؤول تدارکات به سراغ نیروها آمد و از آنها سؤال کرد که آیا کسی حاضر است جیره غذایی خود را به افرادی که نیاز بیشتری دارند و جیره خود را مصرف کرده اند بدهد که بیش از 300 نفر از رزمندگان به صورت داوطلبانه جیره خود را با ایثار و گذشت خود به وی دادند و در همانجا این ایثار و گذشت رزمندگان به چشم می آمد.
این کارشناس دینی در ادامه ابراز کرد: این ایثاری که در زمان جنگ وجود داشت همه برگرفته از فرهنگ اهل بیت(ع) بود و همین ایثار و گذشت موجب پیروزی جبهه حق علیه باطل شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز نیاز است تا فرهنگ ایثار و فداکاری در جامعه تبیین شود و طلاب و روحانیان باید این موضوع را به عنوان یکی از شاخصه هایی مهم سبک زندگی اسلامی در جامعه ترویج کنند./872/ت۳۰۲/ج