ارسال ۳۶۶ اثر به دبيرخانه دومین کنگره منطقهای شعر اهل بیت در بندرعباس
![حجت الاسلام انصاري راد](/Original/1395/10/14/IMG19123799.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان صبح امروز در دومین کنگره منطقه ای شعر اهل بیت، گفت: این کنگره بااهدافی همچون شناساندن هر چه بیشتر سیره و روش زندگی اهل بیت و وحدت هر چه بیشتر میان تشیع و برادران اهل سنت درحال برگزاری است.
وي با بيان اينكه در تلاشیم تا از طریق برگزاری این گونه مجالس به وحدت بیشتر دست یابیم افزود: نياز اصلي جامعه اسلامی لزوم وحدت بین شیعه و اهل سنت است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب، بر عينت بخشيدن به وحدت بین شیعیان و برادران اهل تسنن در جامعه تاكيد كرد وبيان داشت: وحدت در جهان اسلام از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید به عنوان یک سرمایه برای جامعه حفظ شود.
حجت الاسلام انصاری راد به اهداف برگزاري اين كنگره اشاره داشت و تصريح كرد: فضاسازی و ایجاد زمینه لازم در سطح استان و چندین استان همجوار در راستای معرفی و تبیین سیره و روش زندگی اهل بیت از زبان شعرای تشیع و اهل سنت از دیگر اهداف برگزاری دومین کنگره منطقهای اهل بیت است.
وی در ادامه به ارسال بیش از 350 اثر شعر و 16 مقاله به دبیرخانه دومین کنگره منطقهای شعر اهل بیت در بازه زمانی سه ماهه اشاره داشت و گفت: هیأت داوران نیز با داوری به موقع آثار برتر را معرفی کردند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان از عبدالحسین انصاری عبدالمجید انصاری نسب و اسدالله نوروزی در بخش شعر و مریم بهمنی را در بخش مقاله به عنوان داوران اين دوره نام برد.
به گزارش رسا دومین کنگره منطقهای شعر اهل بیت با حضور شعرا و علمای شیعه و اهل سنت استانهای کرمان سیستان و بلوچستان بوشهر و هرمزگان امروز در بندرعباس درحال برگزاری است./203/851/ب1