۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳
کد خبر: ۵۱۱۵۵۶
رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت:

باید به خلأهای موجود در علوم اسلامی توجه شود

رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) توجه به خلأهای موجود در علوم اسلامی را مهم دانست و بر تمرکز فعالیت های دانشکده علوم اسلامی این دانشگاه بر رفع این خلأها تأکید کرد.
حجت الاسلام میراحمدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام منصور میراحمدی در آیین افتتاحیه دانشکده علوم اسلامی دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) که پیش از ظهر امروز در محل این دانشکده در قم برگزار شد با اشاره به روند راه اندازی این دانشکده عنوان کرد: این کار خیر با همت و پشتیبانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) و تلاش همکاران این دانشگاه انجام شد و امیدواریم اهداف از پیش تعیین شده توسط این دانشکده تحقق یابد.

وی افزود: با توجه به اهمیت پرداختن به علوم اسلامی بخشی از دانشگاه به قم منتقل شد تا از ظرفیت های فراوان این شهر در جهت تربیت دانشجویان استفاده شود.

رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) تصریح کرد: عمده ترین علتی که سبب شد تا سه رشته تاریخ اسلام، کلام اسلامی و عرفان اسلامی به این دانشکده انتقال یابد، استفاده از فضای قم هم از لحاظ معنوی و هم علمی بود به طوری که دانشجویان بتوانند از اساتید برجسته، منابع علمی، کتابخانه های غنی و ظرفیت های علمی فوق العاده شهر علم و اجتهاد استفاده کنند.

وی مدیریت بهینه منابع این دانشگاه را از دیگر علل راه اندازی دانشکده علوم اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود و مشکلات تأمین منابع مالی و محرومیت فضای آموزشی در دانشگاه و نیاز به توسعه و ارتقای دانشگاه در مرکز، تصمیم بر این شد که دانشکده ای متشکل از سه رشته کلام، عرفان و تاریخ اسلام در شهر قم راه اندازی شود تا ضمن صرفه جویی در منابع بتوانیم از ظرفیت های موجود نیز بهترین استفاده را داشته باشیم.

حجت الاسلام میراحمدی اضافه کرد: هیأت امنای دانشکده علوم اسلامی شهریورماه تشکیل می شود و در برنامه پنج ساله و همچنین ساختار تشکیلاتی که برای دانشگاه در نظر گرفته شده، این دانشکده نقش ویژه ای را ایفا خواهد کرد.

رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت تأکید کرد: برای اینکه مراحل تثبیت و تکمیل فعالیت های این دانشکده انجام شود، حجت الاسلام پیش نمازی به عنوان سرپرست این دانشکده مشغول به کار خواهد شد تا این دانشکده در کنار دانشگاه اصلی، اهداف در نظر گرفته شده را تحقق بخشد.

وی ابراز کرد: خلأ بزرگی که در حوزه علوم اسلامی وجود دارد نیازمند توجه ویژه ای است و باید توسعه در زمینه رشته های مربوط به علوم اسلامی به خوبی صورت بگیرد.

حجت الاسلام میراحمدی ادامه داد: کرسی های شیعه شناسی در دانشگاه های خارج کشور وجود ندارد و در صورت وجود نیز توسط شرق شناسان ارائه می شود و برای رفع این خلأ، این دانشگاه یکی از اهداف خود را در راه اندازی رشته های مطالعات اسلامی و شیعه شناسی قرار داده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم خلأ موجود در این بخش توسط دانشجویان و اساتید دغدغه مند پیگیری شده و به نیازهای این عرصه پاسخ داده شود./872/پ۲۰۲/ی

ارسال نظرات