۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۵۲۱۶۸۳
در پایان نامه حوزوی؛

نقش عزت نفس در پیشگیری از انحرافات اخلاقی بررسی می شود

جلسه دفاعیه رساله علمی سطح سه حوزه علمیه با موضوع نقش عزت نفس در پیشگیری از انحرافات اخلاقی در اتاق دفاعیات مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار می شود.
پایان نامه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جلسه دفاعیه رساله علمی سطح سه حوزه علمیه با موضوع نقش عزت نفس در پیشگیری از انحرافات اخلاقی در اتاق دفاعیات مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار می شود.

براساس این گزارش، این پایان نامه به همت احمد خزائی و راهنمایی و مشاوره حجج اسلام شجاعی و شیری تدوین شده است و حجت الاسلام مظلومی نیز داوری جلسه دفاعیه این پایان نامه را برعهده خواهد داشت.

گفتنی است، جلسه دفاعیه پایان نامه موضوع نقش عزت نفس در پیشگیری از انحرافات اخلاقی امروز چهارشنبه هشتم شهریور ساعت 16 برگزار می شود و شرکت طلاب و فضلای حوزه علمیه نیز در این جلسه دفاعیه آزاد است./1324/ت۳۰۳/ج

ارسال نظرات