اهل قرآن بودن مسؤولیت های سنگینی را به همراه دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد،حجت الاسلام محمد حسین رفیعی، مدیرکل علوم قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه (ص) در مراسم افتتاحیه سومین دوره مسابقات قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه که امروز 7 آبان در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد، گفت: یکی از اهداف عالی و راهبردهای جامعه المصطفی توسعه امر قرآن کریم در جهان است.
وی با بیان اینکه هدف از این توسعه در همه وجوه از مهارت های ابتدایی گرفته تا عالی ترین و متعالی ترین نوع ارتباط با قرآن کریم مدنظر است، افزود: جامعه المصطفی العالمیه (ص) در توسعه امر قرآن کریم چند هدف اساسی را پیگیری می کند.
مدیر کل علوم قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه(ص) دربیان اهداف توسعه امر قرآن کریم گفت: افزایش و ارتقای توان رقابت پذیری طلاب ما در دنیا از مهمترین اهداف است بدین گونه که طلبه جامعه المصطفی(ص) که حافظ قاری، قرآن شناس و عامل به قرآن است با این ابزارها در کشور خود از موفقیت های بسیاری برخوردار می شود.
وی با بیان اینکه بسیاری از مسیرهای حضور طلاب ما از طریق قرآن میسر می شود، تصریح کرد: به همین دلیل نیاز است تا به این ابزارهای علوم و هنرهای قرآنی طلاب مجهز شوند چرا که این امر یکی از رسالت های طلبگی است.
حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه دفاع از حریم اسلام و قرآن و مکتب اهل بیت(ع) و تربیت طلاب اندیشه ورز و قرآن مدار و قرآن محور از دیگر اهداف این مرکز در توسعه امر قرآن کریم است، تصریح کرد: در این راستا نیاز است که به تربیت قرآنی طلاب توجه و اهتمام بیشتری شود.
مدیر کل علوم قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه(ص) با اشاره به این مطلب که هدایت قرآنی در سراسر جهان از سوی طلاب انجام می شود، اظهارکرد: برای اینکه جهان قرآنی و دینی بشود در واقع طلاب سپاهیان مکتب اسلام و قرآن هستند.
وی درادامه با بیان اینکه هدف متعالی ادامه جریان رسالت انبیا و ولایت ائمه اطهار است، تصریح کرد: در واقع شما که سپاهیان مکتب قرآن و اسلام هستید در همه وجوه تعامل با این کتاب آسمانی بایستی توجه داشته باشید.
حجت الاسلام رفیعی با تأکید بر این مطلب که ساده ترین شیوه برای انس باقرآن کریم به همراه داشتن قرآن و خواندن آن است، اظهارکرد: برخی اینگونه تلقی دارند که خواندن قرآن فقط یک مقدمه برای فهم و تدبر و عمل به آن است.
وی با بیان اینکه مقدمه قرآن در برابر فهم و تدبر و عمل به قرآن کریم دارای نقش استدلالی است نه ارتباطی، اظهارکرد:در واقع قاری قرآن شدن هم موضوعیت دارد و مورد توجه است در عین اینکه مقدمه ای برای فهم قرآن کریم است.
مدیر کل علوم قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه(ص) با اشاره به اهمیت این چرخه از مقدمه تا رسیدن به تدبر و فهم و عمل به قرآن گفت: انسان به هر نحوی که با قرآن تعامل داشته باشد اهل قرآن می شودو در این مقطع فرقی نمی کند که قاری مبتدی باشد یا مفسرباشد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اهل قرآن بودن مسؤولیت های سنگینی را به همراه دارد، اظهارکرد: در شرایطی که انگشت اشاره دیگران به سمت کسانی است که با امر قرآن گره خورده اند، مسؤولیت سنگین تر می شود.
حجت الاسلام رفیعی درادامه با اشاره به آیات و روایات درباره رفتارهای اهل قرآن گفت: نباید قرآن را وجه المعامله تعالی خودمان در اجتماع قرار بدهیم و از طرفی فخرفروشی اهل قرآن برای مردم کار نادرست و ناپسندی است./934/پ۲۰۲/ب۲