۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸
کد خبر: ۵۳۵۴۵۸
نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان:

تواضع مرحوم علامه آیت الله حسینی طهرانی مثال زدنی است

نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان با بیان اینکه مرحوم علامه آیت الله حسینی طهرانی در خلوص نیت بی نظیر بود، گفت: تواضع این عالم ربانی مثال زدنی است؛ به گونه ای که در زمان حضور در جنگ به صورت مخفیانه و پنهانی در آنجا حضور داشت و وقتی خبرنگاران با او مصاحبه کردند خود را معرفی نکرد و کسی او را نشناخت.
مسابقات قرآن حجت الاسلام مصطفی محامی، نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درمشهد، حجت الاسلام مصطفی محامی، نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان، در مراسم افتتاحیه سومین دوره مسابقات قرآن و حدیث جامعه  المصطفی العالمیه که امروز 7 آبان در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد، گفت: خداوند که هدایتگر مردم است خودش را به عنوان نور در قرآن کریم معرفی کرده است.

وی با اشاره به این مطلب که پیامبر اکرم(ص) هم که برای هدایت فرستاده شده به عنوان نور و سراج معرفی شده است، افزود:  در واقع خداوند پیامبرش را بدون ابزار و وسیله برای هدایت نفرستاده است چرا که قرآن این وسیله هدایت و هدایتگری انسان ها است.

مسؤول نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه(ص) در افغانستان با اشاره به این مطلب که قرآن کتاب انسان سازی است، تصریح کرد: این کتاب الهی خودش را در قرآن نور معرفی کرده است و در عین اینکه قرآن نور است اما پیامبر نازل شده است.

وی با بیان اینکه پیامبران آمده اند تا نور را تبیین و تفسیر کنند، تصریح کرد: در واقع پیامبر اکرم(ص)نوری است که مبین و مفسر قرآن کریم است و از طرفی اهل بیت(ع) هم نور هستند که به عرش الهی وابسته اند.

نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان ادامه داد: انسان ها نیازمند هدایت و به دنبال رسیدن به کمال و سعادت هستند و برای محقق شدن این کمال و سعادت باید از انوار الهی مانند قرآن و پیامبرش بهره بگیرند.

مسؤولیت طلاب و روحانیان در برابر قرآن و اهل بیت دو چندان است  

وی در ادامه با تأکید بر نیازمندی همه انسانها به این کتاب هدایت گفت: در عین حال کسانی که به عنوان طلبه در مسیر هدایت مردم هستند بیشتر از دیگران به قرآن نیاز دارند و نیاز آنان مضاعف است چرا که افزون بر هدایت شدن خود، بایستی دیگران را هم هادی باشند.

نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان ادامه داد: مسؤولیت طلاب و روحانیان در برابر قرآن و اهل بیت(ع) دو چندان است، تصریح کرد: در چنین شرایطی این سؤوال پیش می آید که با وجود این همه نیاز و فقر و حاجت و مشکلاتی که در زندگی انسانها وجود دارد سهم زندگی هر فردی برای قرآن چه میزان است.

وی درادامه با طرح این پرسش که آیا ما برای خودمان نسبت به بهره گیری ازقرآن نمره قبولی می دهیم، گفت: باید این پرسش مطرح شود که با توجه به نیازمندی فراوان نسبت به این کلام الهی از صبح تا شب چه میزان از وقت خودمان را به قرآن اختصاص می دهیم.

برای امر تبلیغ، فقه استدلالی نیاز نیست

حجت الاسلام محامی درادامه با بیان اینکه کسی که می خواهد در جامعه تبلیغ کند بایستی به ابزارهایی مجهز باشد، تصریح کرد: برای این کار اصول قوی لازم نیست اما فقه نیاز است البته منظور فقه استدلالی نیست بلکه فقهی است که بتواند مردم را قانع کند.

وی با بیان اینکه قرآن هنرنمایی ویژه خداوند و اعجاز الهی است، اظهارکرد: در واقع بایستی در مقام عمل این سؤال را پرسید  که چه مقدار عمل به قرآن داریم و در مقام عمل چه نمره ای به خودمان می دهیم.

مسؤول نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه(ص) درافغانستان با اشاره به این مطلب که عمل به قرآن ابعاد مختلف دارد، تصریح کرد: در عین حال طلبه بایستی بر خواندن قرآن مداومت کند و شرح نزول آن را بازگوید و در آن تدبر داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گرامیداشت عالم و عارف مرحوم علامه آیت الله حسینی طهرانی گفت: این عالم ربانی در زمان جنگ به فرمان امام (ره) در جبهه حضور می یابد.

نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان با بیان اینکه مرحوم علامه آیت الله حسینی طهرانی در خلوص نیت بی نظیر بود، اظهارکرد: تواضع این عالم ربانی مثال زدنی است چنانچه در زمان حضور در جنگ به صورت مخفیانه و پنهانی در آنجا حضور داشت و وقتی خبرنگاران با او مصاحبه کردند خود را معرفی نکرد و کسی او را نشناخت./934/پ۲۰۱/ب۲

ارسال نظرات