۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۶
کد خبر: ۵۵۳۳۹۹
مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه مشهد:

اسلام با نقش اجتماعی زن مخالف نیست

مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) مشهد با بیان اینکه اسلام با نقش اجتماعی زن مخالف نیست، گفت: مشارکت اجتماعی حضرت فاطمه(س) دلیلی برای نفی مخالفت اسلام با حضور زنان در جامعه است.
زن و خانواده

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، خانم افشار، مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) پنجشنبه در جمع طلاب در مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) مشهد به بررسی آموزه های  تفسیری خطبه فدکیه پرداخت.

وی در ادامه ضمن عرض تسلیت به مناسبت  شهادت حضرت  فاطمه زهرا (س) به نحوه  خروج  آن حضرت از خانه تا مسجد اشاره کرد و گفت: اسلام با نقش اجتماعی زن مخالف نیست.

افشار درباره اثبات این ادعا بیان داشت: نمونه این موضوع آن است که حضرت زهرا(س) حضور اجتماعی و سیاسی دارد و بدان معنا است که دختر ما هم می تواند در صحنه اجتماعی ادامه تحصیل بدهد و حتی شاغل باشد اما در عین حال باید ملاحظۀ جوانب و مسایل و ویژگی هایی را که یک زن مسلمان باید رعایت کند را در نظر بگیرد.

مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) با اشاره به این مطلب که خطبۀ حضرت زهرا (س) به نام «خطبۀ فدکیه»در منابع معتبر ذکر شده است، اظهار کرد: این خطبه عدۀ زیادی را مثل عبدالمنعم حسن را شیعه و تحت تأثیر قرار داده است.

وی ادامه داد: این خطبه مبیّن حجاب، حیا، عفاف و بسیاری دیگر از آموزه های دینی است و زهرای مرضیه هنگام رفتن به مسجد برای ایراد خطبه، روسری بلند و لباس بلند یعنی «جلباب» بر تن کرد و در میان زن های مهاجر، انصار و اقوام در مسجد حضور یافت و خطبه ای ایراد کرد که فراتر از موضوع دفاع از فدک است.

افشار در ادامه به آثار دوری از قرآن اشاره  کرد و ابراز داشت: دوری از قرآن، عامل بدبختی است که اگر ما ویژگی های قرآن را بشناسیم و بدانیم مشخص است که این ویژگی ها  شفاف و احکامش روشن می باشد و امر و نهی هایش روشن است.

وی با اشاره به آیات قراین مبنی بر اینکه چرا قرآن را کنار گذاشته اید «أَنَّی تُؤْفَکُونَ»؛ چرا از قرآن روی گردانیده اید؟ «کِتَابُ اللهِ بَیْنَ أَظْهُرِکُمْ»؛ قرآن را داور قرار بدهید و ببینید که چه می گوید، اظهار کرد: اگر داور را قرآن قرار دهیم آیا اجازۀ اذیت به اهل بیت پیغمبر را به خود می دهید؟ آیا اجازۀ آزار مؤمنین را به خود می دهید؟ آیا اجازۀ غصب حق دیگران را به خود می دهید؟ و آیا به بیراه خواهیم رفت.

افشار پس از توصیف ویژگی های قرآن از گفته حضرت زهرا (س) در پایان به آثار قرآن در اعمال  اشاره کرد و گفت: هر چیزی اثری، هر کُنشی واکُنشی و هر عملی عکس العملی دارد چرا که تأثیر و تأثُّر، خاصیت اشیاء جهان است.

وی با بیان اینکه اثر ایمان تطهیر است، خاطرنشان کرد: بدین معنی که کافر نجس است اما وقتی به خدا ایمان آورد پاک می شود و قلبش از معصیت و وجودش از آلودگی پاک می شود./934/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات