انتخاب مدیران شایسته و انقلابی، راهکار تحقق عدالت اجتماعی
حجت الاسلام والمسلمین سید محمود مجد تولیت مدرسه علمیه باقرالعلوم(ع)، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به بیانات اخیر رهبری که فرمودند ما در اجرای عدالت عقب افتادهایم، گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند متاسفانه ما در تحقق عدالت عقب ماندگی داریم، البته پیشرفتهایی در این جهت داشتیم اما تا رسیدن به حد مطلوب فاصله بسیار است.
وی افزود: تحریمها، کارشکنیهای دشمنان خارجی، وابستگی اقتصادی به خارج از کشور، عملکرد دشمنان داخلی انقلاب که زمینهساز دخالت بیگانگان در امور کشور شد و ضعف مدیریت برخی از مدیران ارشد کشور در دورههای مختلف از جمله عوامل عقب ماندگی در تحقق عدالت به شمار میرود.
حجت الاسلام والمسلمین مجد مهمترین راهحل جبران این عقب ماندگی را در اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی و بینیاز کردن کشور از فروش نفت دانست و ابراز کرد: اگر اقتصاد کشور اصلاح شود بیگانگان نمیتوانند بر امور کشور مسلط شوند و مردم را در تنگنای اقتصادی قرار دهند.
تولیت مدرسه علمیه باقرالعلوم(ع) انتخاب مدیران شایسته و اصلح را از دیگر راههای رسیدن به عدالت مطلوب بیان کرد و اظهار داشت: همانطور که بعد از اتمام یک جراحی بیمار دچار عوارض و مشکلاتی میشود و باید آن عوارض و مشکلات را با صبر، استقامت و رسیدگی پشت سر بگذارد کشور بزرگی مثل ایران نیز بعد از پیروزی انقلاب که یک جراحی بزرگ در مدیریت کشور بود طبیعتا دچار مشکلات و عوارضی میشود که باید آنها را با صبر و تلاش برطرف کند.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی با مشکلات متعددی از جمله کودتای نوژه، منافقین، جنگ هشت ساله، تحریمها و انواع فتنههای کوچک و بزرگ مواجه شد، همه این موارد سبب شد تا جمهوری اسلامی نتواند به آن حد مطلوب از عدالت که آرمان امام راحل، انقلاب و رهبری بوده و هست، دست یابد.
حجت الاسلام والمسلمین مجد ارتجاع را از آفتهای انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: ارتجاع به معنای بازگشت به گذشته است، متاسفانه برخی افراد یا مسؤولان کشور به گذشته و زمان طاغوت بازگشتند که این یک خطر و آفت برای انقلاب محسوب میشود./813/ت302/ب1