بدگویی و تبلیغات سوء علیه روحانیت کاری منافقانه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله محمد سلیمانی، عضو شورای حوزه علمیه مازندران امروز در جمع اساتید و طلاب مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) نکا با تبریک مبعث نبی مکرم اسلام، ماه رجب را ماه ولایت و رسالت توصیف کرد.
وی با بیان این ماه های رجب و شعبان را فرصتی برای کسب معنویت و آماده سازی برای ورود به ماه میهمانی خدا دانست و افزود: عدم بهره گیری از فضیلت این ماه ها خسران های مادی و معنوی بسیاری را برای جامعه اسلامی به ویژه طلاب حوزه علمیه در پی خواهد داشت.
استاد اخلاق حوزه علمیه مازندران با بیان این که ماه رجب فرصتی است تا طلاب خلأ معنوی خود را جبران کنند، خاطرنشان کرد: در این ماه ها درهای رحمت الهی به سوی بندگان صالح خود گشوده می شود.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که طلاب نباید فرصت های معنوی این ماه های ارزشمند را از دست بدهند، تصریح کرد: اگر به دنبال خانه تکانی دل ها هستیم باید از لحظه های معنوی این ماه ها نهایت بهره معنوی را ببریم.
آیت الله سلیمانی با تأکید براین که طلاب باید بدانند که روزه گرفتن در ماه رجب از فضیلت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: در ماه های رجب، شعبان و رمضان روزه داری بر پیامبر گرامی اسلام واجب بود.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که پیامبر گرامی اسلام در دوران رسالت الهی خویش دو دغدغه اساسی داشتند، بیان داشت: عقاید و اخلاق دو دغدغه نبی مکرم اسلام در دوران تبلیغ پیام الهی بود.
آیت الله سلیمانی با تأکید براین که اخلاق روحانیت باید پیامبر گونه باشد، تصریح کرد: طلاب و روحانیان که لباس پیامبران الهی را بر تن دارند و ادامه دهندگان راه انبیای الهی در جامعه امروز هستند رفتار و اخلاق آنها نیز باید همانند پیامبران و ائمه اطهار(ع) باشد.
استاد حوزه علمیه مازندران ادامه داد: روحانیت چون با مردم سروکار دارد باید رفتار و کردارش همانند بزرگان دینی به ویژه ائمه معصومین(ع) باشد تا این امتیاز در جامعه اسلامی بیشتر نمود پیدا کند.
وی همراهی با مردم را شاخصه اصلی روحانیت در طول تاریخ برشمرد و خاطرنشان کرد: علما و بزرگان دینی همواره به بودن در کنار مردم افتخار می کردند و همین امر موجب وابستگی مردم به روحانیت است.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که اخلاق نیکو و رفتار حسنه موجب اعتماد و اطمینان بیشتر مردم به روحانیت خواهد شد، تصریح کرد: مردم ارتباط با روحانیتی را می پسندند که اخلاق، رفتار و اعمالش پسندیده و از جنس مردم باشد.
آیت الله سلیمانی با تأکید براین که روحانیت در مجادلات اجتماعی باید جاذبه داشته باشد، خاطرنشان کرد: نباید رفتار یک روحانی در اجتماع با دافعه همراه باشد، چون در آن صورت مردم از آن روحانی فاصله خواهند گرفت.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این که متأسفانه برخی از روحانیان علیه جایگاه و لباس روحانیت تبلیغ منفی می کنند که این مسأله تبعات سوء در جامعه دارد، تصریح کرد: بدگویی و تبلیغات سوء علیه لباس روحانیت کاری منافقانه است.
آیت الله سلیمانی با تأکید بر این که کسی که لباس روحانیت به تن دارد نباید از ورود یک جوان به حوزه جلوگیری کند، افزود: عمل چنین فردی هم ردیف با کار منافقان است.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت باید زمینه ورود جوانان به حوزه را فراهم کنند، خاطرنشان کرد: اگر غیر از این باشد عزت و اعتبار روحانیت از بین خواهد رفت و این اخلاق پیامبر گونه نیست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید براین که طلاب و روحانیان باید مراقب اعمال و رفتار خود در جامعه باشند، تصریح کرد: حفظ شأن و جایگاه روحانیت در وهله نخست بر عهده خود روحانیت است.
آیت الله سلیمانی با بیان این که طلاب باید مراقب باشد با وجود گسترش وسائل ارتباط جمعی اعمال و اخلاق نادرستی از آنها سر نزد، بیان داشت: اخلاق و رفتار روحانیت زیر ذره بین قرار دارد و اگر شأن و جایگاه روحانیت خدشه دار شود بر ضد نظام جمهوری اسلامی و اخلاق نبوی است./۹۵۰/پ203/ب1