۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵
کد خبر: ۵۶۸۲۴۵
استاد حوزه علمیه:

معنای حقیقی توحید در اسلام است

استاد حوزه علمیه با بیان این که معنای حقیقی توحید در اسلام است، گفت: توحید اسلام فراتر از یک امر اعتقادی خشک و یک امر اجتماعی است که استکبار ستیز و استکبار نابود کن است.
توحید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمد هادی هدایت، استاد حوزه علمیه قم در نشست نخستین کنگره بین‌المللی «فقیه فقه نظام» با موضوع «حکومت توحیدی، هدف نهایی انبیا و اولیا» که با حضور جمعی از محققان و پژوهشگران از سوی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی ظهر امروز 23 خرداد برگزار شد، گفت: شرط ورود به توحید، ولایت و اهل بیت(ع) است.

وی با بیان اینکه توحید نخستین شعار دین اسلام است، اظهار کرد: همه انبیا خلاصه دعوت آنها به توحید است چرا که توحید محبوب ترین امر در نزد خداوند است و در عین حال معنای حقیقی توحید در اسلام است.

مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به این مطلب که امروز معنای توحید در مدارس ما با آنچه که در نسل های تربیت یافته مدارس پیامبر اکرم(ص) وجود داشت، متفاوت است، تصریح کرد: در مدارس ما امروز توحید برای دانش آموزان تبیین نمی شود.

وی در ادامه با طرح این پرسش که چرا ائمه اطهار(ع) دائما در حال مبارزه بودند؟ آنها چه توحیدی را بیان می کردند؟ آن توحیدی که وهابیت و عربستان دنبال آن هستند، چیست، بیان داشت: در واقع اگر پیامبر اکرم (ص) به دنبال توحید وهابیت بودند این همه جنگ نمی کردند.

این کارشناس دینی با تأکید بر این که توحید اسلام فراتر از یک امر اعتقادی خشک و یک امر اجتماعی است که استکبار ستیز و استکبار نابود کن است، تصریح کرد: اگر مشکل پیامبر اکرم (ص) فقط بت پرستی بود، پس چرا امام حسین(ع) در جنگ و مبارزه بودند در حالی که در آن زمان دیگر بت پرستی وجود نداشت.

وی با بیان اینکه مشکل بالاتر از بت پرستی است، بیان داشت: بت پرستی یک جریانی بود که از سوی استکبار ایجاد شده تا آنان خودشان بتوانند حکومت کنند چرا که پیامبر(ص) به دنبال مبارزه با ابوسفیان ها و ابوجهل ها بود نه مبارزه با سنگ و چوب.  

این کارشناس مذهبی با اشاره به این مطلب که زراندوزان و منافقان در جامعه ریشه دارند و این مرکز ثقل توحید است، ابراز کرد: تصویر نادرستی که اولیای طاغوت در ذهن مردم ایجاد کرده بوند اینگونه است که استکبار مستبد به دنبال این بود که مردم را سرگرم بت ها کند.

استاد حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنان خود  به بررسی نقش ولایت در ایجاد اعتقادی توحید و محوریت ولایت در خودسازی و در ایجاد جامعه سازی توحیدی پرداخت./934/پ203/ب1

ارسال نظرات