نخستين حوزه مجازي توليد محتوای کشور در كاشان افتتاح شد
![افتتاح نخستين حوزه مجازي توليد محتوا کشور در كاشان](/Original/1397/09/23/IMG00471330.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام مهدي اسماعيلي پنجشنبه شب در مراسم افتتاح نخستين حوزه مجازي توليد محتوا در كشور، گفت: باتوجه به ضرورت توليد محتوا براي مخاطبان جوان و نوجوان در قالب هاي متنوع موجود از جمله مستند، انيميشن، بازي اندرويد، اپليکيشن کتاب و همچنين لزوم پاسخگويي حوزه به شبهات مخاطبان، مجموعه حوزه مجازي با همت تعدادي از طلاب و روحانيهن فعال رسانه اي تهيه شد.
وي با اشاره به اين فرمايش رهبر معظم انقلاب مبني بر ضرورت ورود حوزه به عرصه فناوري اطلاعات و استفاده از زمينه هاي توزيع محتوا، افزود: طرح آموزش مبلغ رسانه در اين مجموعه به عنوان مسأله نخست و در اولويت برنامه ها قرارگرفته است.
به گفته وي، دوره هاي آموزش خبر نويسي، آشنايي با فضاي مجازي، پاسخ به شبهه و آشنايي با نرم افزارهاي توليد محتوا بخشي از دوره هاي آموزشي ادامه دار نخستين حوزه مجازي توليد محتوا در کشور است.
حجت الاسلام اسماعيلي ادامه داد: طي مدت کوتاه تاسيس حوزه مجازي فعاليت هاي مختلف توليد كتاب صوتي و فيلم كوتاه به صورت فردي و جمعي و با هزينه هاي شخصي و جهادي تهيه شده است.
مدير حوزه مجازي همچنين توليد 250 کليپ پاسخ به شبهه، 7 تيزر کوتاه و همچنين معرفي فيلم سازان جوان و توليد سه اثر فيلم کوتاه به سفارش يکي از نهادهاي مذهبي با موضوع احترام و برگزاري دوره هاي کارگاه هاي آموزشي از جمله دوره آموزش مزاج شناسي، برگزاري دوره آموزش خبر نويسي تخصصي مقدماتي را از جمله برنامه حوزه مجازي اعلام كرد و گفت: به زودي زمان دقيق برنامه دوره هاي تکميلي اعلام خواهد شد.
حجت الاسلام اسماعيلي برگزاري دوره آموزش فعاليت در فضاي مجازي و سواد رسانه اي، سلسه نشست هاي علمي و کرسي آزاد انديشي و نظريه پردازي، هماهنگي برگزاري دوره آموزشي پاسخ به شبهات و معرفي طلاب توانمند در عرصه رسانه و فضاي مجازي به متقاضيان و برگزاري دوره هاي آموزشي را از ديگر فعاليت هاي نخستين حوزه مجازي توليد محتوا در کشور برشمرد.
به گفته وي، توليد کليپ هاي پاسخگويي صوتي و تصويري از ديگر فعاليت هاي اين حوزه است که 250 کليپ پاسخگويي به سوالات و شبهات از سوي مبلغان در فضاي مجازي تهيه و در دسترس قرار گرفته است.
وي توليد بازي اندرويد و عرضه آن به نام محنا و کربلا و همچنين طراحي 23 بازي اندرويد را از ديگر برنامه هاي حوزه مجازي اعلام و ابراز اميدواري كرد در صورت رفع موانع پيش رو به زودي منتشر خواهد شد.
حجت الاسلام مهدي اسماعيلي با تاکيد بر جديت و حضور طلاب فعال برخي از اهداف آينده حوزه مجازي را تبيين کرد و افزود: آموزش طلاب به سه زبان فارسي، عربي و انگليسي و انتقال پيام دين در موضوعات مختلف و ارائه محتوا به روش جذاب به مخاطبان براي انتقال منابع و معارف ضروري است.
مدير حوزه مجازي تامين محتوا براي رسانه هاي فعال در اين عرصه از جمله خبرگزاري ها، نشريات، راديو و توليد محتواي مورد نياز رسانه اي در زمينه ساخت اپليکيشن، پاسخگويي به شبهات، آموزش، ارتقا و توانمند سازي طلاب در زمينه پاسخ به شبهات به صورت آنلاين و آفلاين، طراحي و توليد بازي هاي اندرويد فرهنگي و اجتماعي ويژه سنين زير 15 سال و توليد نشريه و هفته نامه براي مخاطبان و آموزش هاي فني حرفه اي مرتبط همراه با توليد محتواي مجازي و مديريت و ساماندهي استعدادهاي موجود حوزه علميه منطقه کاشان با بيش از دوهزار طلبه را از فعاليت هاي آينده حوزه مجازي برشمرد.
وي از طراحي سايت حوزه مجازي با آدرس ww.howzehmajazi.ir خبرداد و گفت: متاسفانه به دليل عدم تامين مالي، در حال حاضر غير فعال شده است اما به زودي راه اندازي خواهد شد./1307/پ۶۰۲/ب۱