نگاهی به دستاوردهای پژوهشی جامعه المصطفی العالمیه
وی ادامه داد: آن چه که در این نمایشگاه مشاهده می کنیم، پژوهش های سال گذشته و بخشی از پژوهش های ادوار گذشته تر است.
حجت الاسلام بی نیاز خاطرنشان کرد: نکوداشت پژوهشگان برتر، اجلاس سالانه پژوهشی اساتید و گروه های پژوهشی و اساتید برتر پژوهشی، تشکیل جلسه شورای پژوهشی ویژه هفته پژوهش با اعلام رتبه بندی گروه ها و برنامه های متنوع دیگر از برنامه های ما در هفته پژوهش است.
معاون پژوهش جامعه المصطفی(ص) العالمیه با اشاره به فعالیت های علمی پژوهشی جامعه المصطفی(ص) العالمیه ابراز داشت: در سال گذشته 137 کتاب جدید به چاپ رساندیم و حدود 160 کتاب را تجدید چاپ کردیم؛ همچنین 63 مجله و مقاله تدوین شده و حدود 356 نسخه در انتشارات بین المللی به چاپ رسید.
وی افزود: ترجمه و انتشار بیش از 3 هزار و 700 اثر علمی به 30 زبان مختلف، برگزاری 2 هزار و 700 نشست علمی تخصصی، چاپ 9 هزار مجله و مقاله، برگزاری چندی کرسی علمی ترویجی و بررسی بیش از 100 کرسی علمی دیگر از جمله فعالیت های ما بوده است؛ همچنین 26 مرکز علمی پژوهشی فعال در داخل و خارج از ایران، 91 انجمن علمی پژوهشی در داخل جامعه المصطفی(ص) العالمیه و 61 کتابخانه با 1 میلیون کتاب در داخل و خارج از ایران در حال فعالیت هستند.
حجت الاسلام بی نیاز ادامه داد: همچنین 3 دانشنامه کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در جامعه المصطفی(ص)، دانشنامه نماز جمعه و دانشنامه امام رضا(ع) از سوی جامعه المصطفی(ص) پیگیری می شود که بخش از آن به چاپ رسیده و بخشی دیگر در دست اقدام است.
معاون پژوهش جامعه المصطفی(ص) العالمیه اظهار داشت: امروز در دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعه المصطفی(ص) از ترجمه قرآن کریم به زبان تایلندی، ترجمه کتاب تاریخ و فرهنگ به زبان صربستانی، ترجمه کتاب شیعه در اسلام و خلاصه میزان الحکمه به زبان چینی رونمایی می شود./841/پ۲۰۲/ج