مبلغان آتش به اختیار به رفع غم و غصه مردم بپردازند + فیلم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حسین یکتا مدیر پیشین بنیاد خاتم الاوصیا، امروز در نشست مبلغات تهران که در مدرسه علمیه الزهرا(س) کوی نصر برگزار شد، گفت: می طلبد مبلغان و مبلغات بیشتر به مسائل اجتماعی بپردازند و شریک غم و غصه مردم باشند.
وی افزود: به عقیده بنده مردم امروز زیاد سخنرانی گوش داده اند و الآن صحبت کردن می خواهند؛ الآن دختر و پسر در دانشگاه و سایر مراکز علمی و فرهنگی سخنرانی نمی خواهند بلکه نیازمند صحبت کردن هستند تا یکی بنشیند و صحبت و درددل آنان را گوش کند؛ و این درد دل اجتماعی است.
یکتا با تاکید بر اینکه مبلغات باید بتوانند با رفتار خود در اجتماع نفوذ داشته باشند، ابراز کرد: مبلغان و مبلغات برای آنکه بتوانند معضلات اجتماعی را رفع کنند ابتدا باید بستر مورد نیاز فراهم شود اگر ما این بستر را به نفع جوانان فراهم نکنیم دیگران این بستر را فراهم کرده و از آن به نفع خود بهره می برند.
مدیر پیشین بنیاد خاتم الاوصیا با بیان این مطلب که دشمنان علاوه بر جنگ نظامی خواستار شکست دادن ملت ایران در عرصه جنگ نرم، جنگ اقتصادی، جنگ اجتماعی و غیره هستند، اظهار داشت: دشمنان با تحمیل جنگ سخت، جنگ نرم، جنگ اقتصادی، جنگ اجتماعی، جنگ اغتشاشی قصد ضربه زدن به انقلاب را دارند و مبلغان و مبلغات نباید بگویند ما نمی توانیم با آنان مبارزه کنیم پس بنشینیم و فقط برای مردم قال الصادق(ع) و قال الباقر(ع) بگوییم در حالی که جبهه مبارزه با دشمن برای همگان باز است.
وی افزود: در این جبهه یک فرمانده میدان نمی تواند بگوید من اینجا هستم بقیه به من ربطی ندارد، خیر بلکه باید به چنین فرمانده ای گفت دشمن دورت می زند و شبیخون می خوری مراقب باش؛ باید کار اجتماعی کرد، حضرت آقا می فرمایند: باید برگردیم دهه 60، دهه 60 ما چه کاری انجام می دادیم؟ دهه 60 ما خالصانه با مردم بودیم و در دل جامعه، به مردم خدمت می کردیم، از خیلی از امور شخصی خود گذشت کرده و درحال خدمت کرده به مردم بودیم.
یکتا ادامه داد: برای خدمت به مردم بچه نوجوان در دهه 60 حتی 10سال در مسجد می خوابید برای اینکه بتواند به مردم خدمت کند و در فعالیت های دفاع مقدس مشارکت کند. این چنین همدلی و همراهی با مردم و غم و غصه مردم را خوردن وجود داشت. آن زمان امام راحل فرمودند: مسجد سنگر است؛ از این رو تمام غصه های مردم هم در مسجد حل می شد. غصه مردم در مسجد، ستاد جهیزیه در مسجد، پشتیبانی از مردم در مسجد، اگر در منزلی هم این اقدامات انجام می شد باز هماهنگی نهایی در مسجد بود.
فعال فرهنگی اضافه کرد: الان آسیب ما این است که سنگر بودن مسجد را فراموش کرده ایم و رفته ایم به سمت فرهنگسراها و خانه محله ها بنابراین باید برگردیم به دهه۶۰ تا بتوانیم غم و غصه مردم را بخوریم و مسجد سنگر ما شود، قلبهای ما که دچار زنگار شده است را پاک کنیم و دنبال اسم و رسم و مقام نباشیم، که من فلان فرد هستم یا فلان شخصیت هستم، این شأن و شؤون را دارم، باید از اینها دست بکشیم.
وی با اشاره به اینکه روحانی و طلبه باید غم و غصه مردم را بخورد و طبیب درد آنان باشد، گفت: مردم عاشق شهیدان هستند و شهیدان را دوست دارند و می گویند شهدا درجایی که باید می بودند، حاضر شدند و از دین و ناموس ما دفاع کردند، پس ما هم باید راه و رسم شهدا را در پیش بگیریم و در جاهایی که لازم است حضور داشته باشیم با قوت تمام حاضر شویم، باز کردن گره از مشکلات مردم، راه اندازی کانون های ازدواج برای حل مشکل ازدواج جوانان، راه اندازی کانون های حمایتی برای تهیه جهیزیه از جمله کارهایی است که طلاب می توانند انجام دهند.
یکتا با اشاره به اینکه در حال حاضر مردم از لحاظ اجتماعی در فشار هستند، عنوان کرد: ما باید با مردم زندگی کنیم تا درد آنها را کامل متوجه شویم و برای آن راه حل داشته باشیم. شرایط کنونی ما همانند زمانی است که قوم حضرت موسی(ع) به پشت نیل رسیدند، حضرت آقا می فرمایند در شرایط کنونی ما باید ابتکار عمل را در دست بگیریم، ید بیضا را دربیاوریم و عصای موسی را بیندازیم. این یعنی اینکه فرعون نابودشدنی است و فقط باید یک ضربه علی یوم خندق بزنیم.
فعال فرهنگی شرایط کشور و انقلاب را بسیار ویژه بیان کرد و گفت: حضرت آقا می فرمایند شما بدریون کبری هستید؛ مقصود از این کلان یک نفر در برار ده نفر است، حضرت آقا می فرمایند در پیچ مهم تاریخ هستیم، نبرد عزم ها و اراده ها شروع شده است، حضرت آقا نگفته اند بودجه، پول و غیره.
وی ادامه داد: ما الان با دشمن به نقطه الی الحناجر رسیده ایم، مانند جنگ احزاب، دوطرف یقه هم را گرفته اند، اینکه بعضی ها می گویند داریم خفه می شویم، این انسداد قبل از انفجار است. گاهی خدا با ما، انسداد قبل انفجار را می خواهد انجام دهد، انسداد قبل انفجار که به من فشاری بیاید و راه باز شود، معبری باز شود. انفجار قطعی است، این انقلاب انفجار نور است، طلیعه و مقدمه ظهور است،
یکتا اضافه کرد: ما باید از نظام تربیتی برویم به سمت نظام تحولی، یک نفر بی سر به تهران می آید و سری در سرها می شود و تهران را به هم می ریزد و حججی می شود حالا چرا ما به هم نمی ریزیم؟ چرا بهره وری، تعداد و آمار برایمان مهم تر از اثربخشی شده است؟
فعال فرهنگی با تاکید بر اینکه کسی می تواند دیگران را متحول کند که خود احسن الحال باشد، گفت: الآن کسی دستش در دست امام زمان(عج) نباشد، تحول ندارد. خدمت به مردم انسان را به احسن الحال می رساند؛ طلاب و مبلغان باید آتش به اختیار باشند و با اختیار خود غم و غصه مردم را بخورند.
وی افزود: ما باید قدرت رفاقت با مردم را به دست بیاوریم و رابطه مسجد، مدرسه و خانواده را درست کنیم. وسط آتش غم و غصه مردم بروید خدا برایتان راه باز می کند؛ باید حزب اللهی انقلابی انقطاعی باشیم تا اثرگذار شویم مقصود از انقطاعی بودن تعلق نداشتن است.
یکتا اضافه کرد: تعلقات نمی گذارد ما رشد کنیم به همین خاطر حکمت آور نیست. اگر ما می خواهیم تحولی ایجاد کنیم، سرعت آن بیشتر از تربیتی باشد و اینکه آقا می فرمایند ید بیضا و عصای موسی، به نظر من یعنی در شرایط کنونی که همه دنبال دانش بنیان، استارت آپ ها و غیره هستند مبلغات باید حکمت بنیان بشوند و با اخلاص راه و روش شهیدان را در پیش بگیرند.
فعال فرهنگی در پایان خاطرنشان کرد: ما به دو صورت می توانیم حال بد مردم را خوب کنیم، یکی اینکه پای غم و غصه مردم بنشینیم و با آنان همدردی داشته باشیم، یکی هم اینکه حال خودمان خوب باشد که حال خوب ما با توسل به اهل بیت(ع) و اخلاص به دست می آید و این امر نیازمند پاکسازی قلب است./813/پ202/ب
گزیده ای از خبر را می توانید در کلیپ صوتی زیر منتشر کنید