پروژه قهرمان زدایی از فرماندهان باکفایت
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، فردای خبر برخورد موشک با هواپیمای اوکراینی به مدرسه رفتم؛ جو مدرسه ملتهب بود. با این حال درس را دادم و چند دقیقهای روی صندلی نشستم تا زنگ ناهار بچهها تمام شود. یکی از بچهها جلو آمد و گفت «ما یک انیمیشنی دیدیم که خیلی شبیه اتفاقات این چند روزهی ماست؛ میشه به همهی بچهها توضیح بدیم؟»
کمی خندهام گرفت و از اعتماد به نفسش خوشم آمد. قرار شد مطلب را روی کاغذی برای من بنویسد تا ایدهاش برای همیشه باقی بماند.
چند دقیقهای را صرف نوشتن کرد و کاغذ را به من تحویل داد...
بعد از خواندنش بسیار متعجب شدم! یک بچه یازده ساله در عرض یک روز بعد از اتفاق چنان تحلیلی از پروژه تازه شروع شده غرب با یک انیمیشن به من ارائه داد که بهتم زد.
پروژهی زدن قهرمانهای یک کشور، سپس گرفتن قدرت دفاعی و خلعسلاح کردنشان به بهانه اینکه کارهای شما تهدید صلح و صدمه زننده به مردم است. چیزی در مایههای استراتژی شوک و بهت که پس از یک اتفاق شوک آور رخ میدهد.
او این مفهوم پیچیده را در کارتون «شگفتانگیزان۱» دیده بود که در آن خانواده قهرمانان برای نجات بشر هر خطری را به جان میپذیرند اما در یک عملیات نجات به دلیل دخالت فردی معمولی و جاهطلب برای اینکه او را قهرمان صدا کنند، یک بمب، ریل قطار را ویران میکند و آقای شگفت انگیز مجبور میشود برای حفظ جان شهروندان جلوی قطار را بگیرد اما صدماتی مثل شکستن دست و پای مردم رخ میدهد. از آن پس فشار سنگین رسانهای و همراهی بعضی از مردم، دولت را مجبور میکند قهرمانان را از هرگونه فعالیت قهرمانانه منع کند.
فارغ از اینکه آیا این موشک به دلیل اشتباه انسانی به هواپیما اصابت کرده یا شیطنتهای آمریکا و اسرائیل است، پروژه قهرمان زدایی توسط غرب کلید خورده است. البته اشاره به پاره کردن عکس فرماندهانی چون شهید سردار قاسم سلیمانی و... گواهی این مطلب است. /882/ 302/
منبع: اندیشسرای کودک و نوجوان
بچه باهوش همیشه نعمته