سیاست مسؤولان باید بر محور صداقت و صراحت باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی استاد حوزه علمیه، سحرگاه امروز در مراسم احیای شب 21 ماه مبارک رمضان که در مهدیه تهران برگزار شد، گفت: امیرمومنان علی(ع) بعد از رحلت رسولالله(ص) قصد داشتند بر اساس قرآن و سنت حکومت کنند که متأسفانه از ناحیه مسلمانان مظلوم واقع شدند و حضرت را از خلافت کنار زدند.
وی حق محوری را یکی از اصول مهم در سیاست علوی برشمرد و ادامه داد: انسان در همه عرصهها باید عبد خداوند باشد انسان عبد حق محور میشود.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی رعایت سنت ائمه اطهار(ع) را نشانه تقوا دانست و ابراز کرد: انسان در همه مراحل زندگی باید طاعت الهی را بر سایر امور مقدم بداند بنابراین موفقیت در حکومتداری با طاعت الهی محقق میشود.
استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه انسان باید مطیع فرامین قرآن کریم باشد، اظهار داشت: پیروی از قرآن کریم در تنظیم مناسبات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بسیار مؤثر و نتیجهبخش خواهد بود.
وی با بیان اینکه اطاعت از مفسد سبب غفلت انسان میشود، گفت: محور عدالتخواهی مطالبه از خود است، با دور شدن از عدالتخواهی تبعیض نژادی و رانتخواری اتفاق میافتد برای همین بهترین سیاست عدالت است.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی با اشاره به اینکه اجرای عدالت باید در عمل آشکار شود، عنوان کرد: اگر کسی از عدل سخن بگوید اما عادل نباشد مردم از چنین انسانی ناامید میشوند. اجرای عدالت در جامعه سبب میشود مردم اقبال بیشتری به دین و دینداری داشته باشند.
استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه ثبات و استواری حکومت بر پایه عدل استوار است، اظهار داشت: اگر حکام بر اساس عدل عمل کنند ملک آنان پایدار شده و جوسازی منافقان بر حکومتشان تأثیر نخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه دشمنان امام علی(ع) را به خاطر عدالتش شهید کردند، گفت: صداقت در سیاست سبب پایداری و استواری حکومت میشود، رهبر معظم انقلاب همواره با تبعیت از سیاست امام علی(ع) باصداقت مطالب خود را با مردم در میان میگذارند.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی ناسازگاری امیرمومنان علی(ع) با دشمنان را بر اساس آیات قرآن کریم و سنت بیان کرد و ادامه داد: سیاست حضرت برپایه صداقت و صراحت استوار بود./813/پ202/ب1
ز نَفُسَت بپرس تا به کی فکر دنیا کنی ، همه عمر را صرف خنیا کنی .
دو دستی شکم را مگیر سفت و سخت ، چه تا چشم چرخانده ای بسته عمر تو رخت .
خود از عالم جهل و تن پروری ، گر آری برون میکنی سروری .
بری تحت فرمان همه کائنات . چه باشی ز تهران چه از قائنات .
مزن دست و پا و مرنجان خود، بیفزا کمالت بهر جا که شد. . کجا گوش کنند عاقلان حرف مفت؟ بکوش تا بگیری خردمند،جفت .
در این سوی اگر هر چه بیشتر روی ، بدست آوری عقل و دین قوی .