دانش زمانی کارساز است که علم و عملمان یکی باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام غلامرضا بهرامی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، صبح امروز در جمع اساتید مدرسه علمیه حضرت نرجس دولت آباد با اشاره به دستاوردهای حوزه علمیه خواهران، گفت: حدود بیست و پنج سال از راه اندازی حوزه های علمیه خواهران می گذرد و به لطف خدا، در این مدت کوتاه شاهد برکات و تاثیرات زیاد آن در جامعه بوده ایم، ارزش و اهمیت حوزه های علمیه در آینده به مراتب بیش از گذشته خواهد بود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در ادامه افزود: حوزه های علمیه، فاصله قابل توجهی با سیاست گذاری و هدفگذاری های مورد نظر داشته که نیازمند تلاشی مضاعف است، امسال به یاری خدا شروع برنامه پنج ساله اول حوزه های علمیه خواهران است که در این راستا کارها و برنامه هایی بسیار خوبی شروع شده است.
حجت الاسلام بهرامی، پنج سال دوم را شامل طراحی و اجرای نظامات آموزشی دانست و اظهار کرد: حوزههای علمیه خواهران در افق ۱۴۱۴ میبایست نهادی متعالی و پیشرو در ارائه جامع و متقن اسلام ناب محمدی(ص) در سطح ملی و فراملی، محور در فهم، تبیین و ترویج دین و اندیشه اسلامی در عرصه زن و خانواده و نقشآفرین در اعتلای نظام اسلامی باشد.
وی در خصوص مرجعیت دینی بانوان تصریح کرد: در مرجعیت دینی بانوان آنچه که در نظام زن و خانواده قابل تحقیق، بررسی، گفتگو و نظریه پردازی است، حوزه های علمیه خواهران به عنوان طراح و بیان گذار و ارائه دهنده نظرات دین در قالب زن و خانواده است و آخرین حرف را باید این مجموعه ارائه کند، که جای کار بسیاری دارد.
حجت الاسلام بهرامی با بیان اینکه اگر وارد دریای عظیمی از معارف اهل بیت عصمت و طهارت شویم حوزه آینده درخشانی خواهد داشت ادامه داد: اساتید حوزه برای رسیدن به این هدف، همت کنند تا هیئت های علمی در مدارس راه اندازی شود و بخش پژوهش در حوزه برجسته شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران به جذب تعداد قابل توجهی از بانوان طلبه در سال گذشته در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: امروز جامعه، به بانوان طلبه برای بخش های مختلف نیازمند است و این نیازمندی از سوی مراکز و ادرات مختلف هر روز بیشتر می شود، در بخش بانوان استعداد های قابل توجهی در زمینه نویسندگی، هنر، طراحی برنامه های جدید، در فضای مجازی و پاسخ به شبهات داریم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، خاطرنشان کرد: آنجایی علم ما موثر خواهد بود که عالم ربانی شویم و در خانواده و جامعه اثرگذار باشیم، زمانی دانش ما کارساز است، که خودمان را در علم و عمل یکی کرده باشیم.
وی با اشاره به اهمیت اثرپذیری دانش پژوه از استاد، اظهار کرد: تمام رفتار و سکنات استاد برای طلبه درس است، اخلاق خوب و بد استاد به شاگرد منتقل میشود، اگر اخلاق، کردار و رفتار استاد با هم تطبیق پیدا نکند، نگاه جور دیگر خواهد شد.
حجت الاسلام بهرامی انتظار جامعه از یک طلبه را نسبت به دیگران متفاوت قلمداد کرد و گفت: تفاوت یک طلبه که در زیر بیرق حضرت صدیقه طاهره(س) درس خوانده است با دیگران در عمل و رفتار اوست زیرا درس خواندن صنعتی بیش نیست، مهم این است درسی که خوانده شده در فرد چه تاثیری داشته است، آثار وضعی طلبگی، تفاوت در رفتار، نشست برخواست، نماز اول وقت، خدا ترسی، تقوا، توجه به قبر و قیامت این هاست اگر این آثار در ما بود، در روز قیامت حسرت نخواهیم خورد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: فردای قیامت یوم الحسرة است، انسان حسرت می خورد که از قافله عقب افتاده و چه روزها و شب هایی و فرصت هایی را از دست داده است.
وی در پایان به روایتی از حضرت رسول(ص) که در آن پیامبر عظیمالشان اسلامی پنج صفت را به عنوان زشتترین صفات معرفی فرمودهاند اشاره و تصریح کرد: روزی پیامبر به اصحاب خود فرمود که آیا می خواهید شما را به تنبل ترین و دزدترین و بخیل ترین و جفاکارترین و عاجزترین مردم آگاه سازم؟ اصحاب پاسخ دادند که بله یا رسول الله. آن حضرت فرمودند: که بخیل ترین مردم کسی است که از کنار مسلمانی عبور می کند و به او سلام نمی کند. تنبل ترین مردم کسی است، با و جود اینکه سالم، تندرست و فارغ است ذکر خدا را بر لب و زبان نمی گوید. اما دزدترین مردم کسی است که از نماز خود می دزد، نماز چنین کسی مثل لباس کهنه ای به صورت او زده می شود.جفا کارترین امت من کسی است که نام من پیش او برده می شود و برمن درود نفرستد و اما عاجزترین مردم کسی است که از دعا کردن عاجز باشد./1304/پ210/