پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان
به گزارش خبرگزاری رسا، استخوانهای شما مانند یک اسکلت ساختمانی عمل میکنند که عضله و ماهیچههای شما به وسیله آنها سرپا هستند و در کنار یکدیگر قرار دارند.
اگر نتوانید به خوبی از استخوانهای خود مراقبت کنید در طولانی مدت تحلیل میروند و باعث میشود که به پوکی استخوان مبتلا شوید و این مسئله شکستن استخوانهای شما را راحت میکند.
بهتر است این مواد غذایی را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا ابتلا به پوکی استخوان و شکستن استخوانهای خود و خانواده تان جلوگیری کنید.
کلسیم
کلسیم یکی از مواد معدنی است که به افزایش تراکم استخوانها کمک میکند، اما تنها ماده معدنی مورد نیاز برای سلامت استخوان نیست.
ویتامین K
سئول فعال سازی پروتئینی است که نقش اساسی در انعقاد خون و متابولیسم کلسیم دارد و در کلم بروکلی اسفناج کلم و کاهو یافت میشود.
اسفناج
ویتامین D
این ویتامین برای افزایش تراکم استخوان و حفظ سلامت استخوانها مورد نیاز است که جز نور آفتاب در ماهیهای چرب نیز یافت میشود.
منیزیم
برای سلامت استخوان این ریز مغذی ضروری است، چون حدود ۶۰ درصد از این ماده ضروری در بافت استخوانی وجود دارد که در آجیل، حبوبات، غلات کامل یافت میشود.
ویتامین c
این ویتامین نیز مسئول تولید کلاژن در ماتریکس استخوان است و همچنین رادیکالهای آزاد مضر برای سلامت استخوان را از بین میبرد. شما میتوانید این ویتامین را در مرکبات، توت فرنگی و گوجه فرنگی به راحتی پیدا کنید.