در حادثه آبادان دستگاه های مختلفی کوتاهی کردند
![در حادثه آبادان دستگاه های مختلفی کوتاهی کردند](/files/fa/news/1401/3/10/536470_488.jpg)
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار حجت الاسلام عالمی رئیس اطلاعات قم، حل مشکلات را کاری جمعی دانست و گفت: نباید مردم را ناامید کرد، باید همۀ دستگاه ها دست به دست هم دهند و در رفع گرفتاری های مردم بکوشند.
وی در رابطه با حادثۀ آبادان بیان کرد: در آبادان فاجعه ای واقع شد که مربوط به ضعف خودمان بود، کار به جایی رسید که داد مردم هم بلند شد و ما هم واقعاً از این قضیه ناراحت شدیم که عزیزانمان داغدار شدند.
این مرجع تقلید افزود: در این مسأله دستگاه های مختلفی کوتاهی کردند، شهرداری، نظام مهندسی و دیگران. البته این کوتاهی منحصر به این ساختمان نیست و در جاهای دیگر هم ممکن است وجود داشته باشد که باید به طور جد بررسی و دنبال شود.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام عالمی رییس اطلاعات قم، گزارشی از برنامه ها و اقدامات انجام شده توسط آن اداره کل ارائه کرد.