آزمون پایان ترم دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برگزار شد
حجت الاسلام سید محمد جعفری، مسؤول پذیرش دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از پایانیافتن آزمون پایان ترم این دانشگاه در 23 حوزه امتحانی داخل و خارج کشور خبر داد و گفت: آزمون پایان ترم این مرکز علمی از دهم بهمن تا پانزدهم بهمن در نوزده حوزه امتحانی داخل کشور و چهار حوزه امتحانی خارج از کشور به صورت حضوری و همزمان برگزار شد.
وی در ادامه حوزه های امتحانی خارج کشور را امارات، ایتالیا، کانادا و سوئد عنوان کرد و افزود: شهرهای قم، تهران، شیراز، اهواز، تبریز، اراک، کرمان، مشهد، اصفهان، ارومیه، اردبیل، فسا، رامسر، کرمانشاه، همدان، زنجان، قزوین، یزد و کرج حوزه های امتحانی داخل کشور محسوب می شوند.
حجت الاسلام جعفری دسترسی آسان و نامحدود علاقهمندان به علوم اسلامی و ترویج فرهنگ و معارف اسلامی را در عرصه بین المللی از اهداف این دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: مبارزه فرهنگی با اندیشه های انحرافی در عرصه بین الملل، شناسایی و آموزش نیروهای توانمند برای فعالیت های علمی و فرهنگی و آشنایی دانشجویان با علوم و معارف دینی اهداف دیگر این مرکز علمی را تشکیل می دهد.
وی خاطر نشان کرد: از ویژگی های آموزشی این دانشگاه رایگان بودن دورههای آزاد مجازی و نیمه حضوری آن است که فرصتی برای افرادی است که در قالب های رسمی و دانشگاهی امکان بهره برداری از علوم اسلامی را ندارند .
مسؤول پذیرش دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با بیان اینکه رشتههای معارف اسلامی، کلام اسلامی و تاریخ اسلام در قالب هشت ترم تحصیلی به شکل نیمه حضوری و مجازی تدریس میشود، بیان داشت: همچنین معارف قرآن، مبانی مقدماتی اندیشه اسلامی، مبانی تکمیلی اندیشه اسلامی، منطق و فلسفه رشته هایی هستند که در دوره های آزاد کوتاه مدت و در قالب یک ترم به دانش پژوهان مجازی ارائه می شود.
وی خاطر نشان کرد: از ویژگی های آموزشی این دانشگاه رایگان بودن دورههای آزاد مجازی و نیمه حضوری آن است که فرصتی برای افرادی است که در قالب های رسمی و دانشگاهی امکان بهره برداری از علوم اسلامی را ندارند .
حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه رشتههای معارف اسلامی، کلام اسلامی و تاریخ اسلام در قالب هشت ترم تحصیلی به شکل نیمه حضوری و مجازی تدریس میشود، بیان داشت: همچنین معارف قرآن، مبانی مقدماتی اندیشه اسلامی، مبانی تکمیلی اندیشه اسلامی، منطق و فلسفه رشته هایی هستند که در دوره های آزاد کوتاه مدت و در قالب یک ترم به دانش پژوهان مجازی ارائه می شود.
گفتنی است، دانشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در سال 1386 از سوی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) و با حمایتهای آیت الله مصباح یزدی، با هدف گسترش فرهنگ و معارف اسلامی برای اقشار گوناگون جامعه راهاندازی شد.
قابل ذکر است، علاقه مندان به معارف اسلامی می توانند برای آگاهی بیشتر به پایگاه دانشگاه مجازی امام خمینی (ره) به نشانی WWW.IKVU.AC.IR و مرکز آموزش نیمه حضوری به نشانی WWW.IKDU.IR مراجعه کنند و یا با شماره 02512908193 مراجعه کنند./918/ت302/ع