محکومیت جنایات صهیونیستها توسط دانشجویان آمریکا نشانه نتیجه بخش بودن مجاهدت مسلمانان است
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در آیین افتتاحیه دوره دوم مدرسه راهبری حل مسئله که پیش از ظهر امروز توسط بنیاد شیخ انصاری برگزار شد، با اشاره به شهادت سیدحسن نصرالله تصریح کرد: همه ما عزادار اما در عین حال سربلند هستیم و از خداوند متعال می خواهیم شاهد پیروزی نهایی جبهه حق بر جبهه باطل باشیم.
وی پس از قرائت روایتی از امیرمؤمنان به مدرسه راهبری حل مسئله اشاره کرد و افزود: تلاش های خوبی در بنیاد شیخ انصاری صورت گرفته و قابل تقدیر است و لازم است از فرصت های طلایی زندگی استفاده کنیم و شایسته است که طلاب از فرصت پیش آمده در سایه نظام جمهوری اسلامی به حل مسائل نظام و نظریه پردازی دینی بپردازند و امیدواریم در آینده اثرات تلاش های امروز ما دیده شود.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به پارسایی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: امیدوار هستیم تلاش های اساتید و طلاب حوزه های علمیه دغدغه های حضرت آیت الله خامنه ای را پاسخ دهد.
وی با اشاره به سرفصل های مدرسه راهبری حل مسئله گفت: نباید به گونه ای پیش رود که تلاش برای حل مسئله ما را گرفتار یک باتلاق کند بلکه لازم است همه مسائل را با صاحب نظران حوزه در میان گذاشت. مسائل نوپیدا مانند خلق پول که در دوره گذشتگان ما نبوده است را باید به دقت بررسی کرد زیرا بار علمی زیادی برای مسائل جدید لازم است.
آیت الله حسینی بوشهری مواجهه با مسائل جدید را نیازمند شجاعت دانست و تأکید کرد: عالم قدر و موقعیت خود را می فهمد و می داند که هر حرفی را نباید بزند؛ خداوند بزرگ نعمات فراوانی به ما عنایت کرده که تکلیفی نیز در مقابل هر نعمت وجود دارد از این رو حضور در جامعه شیعی و اسلامی یک نعمت است که باید قدردان آن باشیم و همچنین نعمت انقلاب اسلامی نعمت کمی نیست زیرا وارث تمام زحمات انبیا و اولیا الهی است.
وی با بیان اینکه نعمت طلبگی نعمت بزرگ و عنوان هدایت گری مردم بسیار ارزشمند است، اظهار داشت: عرضه یک فقه کارآمد برای اداره نظام در بنیاد شیخ انصاری نعمت بزرگی است زیرا افراد فراوانی در این فکر نیستند و خطور چنین جرقه هایی از عنایات خداوند است؛ ما در کنار این نظام با عظمت زندگی می کنیم و رهاورد و دستاورد ما در کنار این نظام مهم است. اگر ایثار طلاب و علماء نبود نظام شکل نمی گرفت و نظام نیز به گردن ما طلاب حق دارد و باید از آن حراست و حفاظت کنیم.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به کارکردهای روحانیت پرداخت و گفت: فهم دین اولین گام روحانیون و ارائه قرائت صحیح از دین دومین گام است. همچنین تلاش برای تحقق دستورات دینی نیز در نگاه طلاب وجود دارد زیرا روحانیت معاصر به دنبال بسترسازی برای اجرای احکام الهی است زیرا قبل از انقلاب چنین نگاهی جاری نبود.
وی با نام بردن از علمای بزرگ میراث آنان را سرمایه های بزرگ حوزه های علمیه دانست و تأکید کرد: شرایط امروز با گذشته متفاوت است زیرا جدای از این که دشمنان ما زیاد هستند، دوستان ما نیز زیاد هستند و صدای مظلومیت مردم مسلمان در دانشگاه های آمریکا نیز جریان پیدا کرده است. صدای محکومیت جبهه دشمن در کنار کاخ سفید نشان می دهد که مجاهدت ها نتیجه بخش بوده است.
آیت الله حسینی بوشهری یکی از عوامل رشد علوم حوزوی را پاسخگویی به شبهات دانست و گفت: باید مراقب شگردهای دشمن باشیم زیرا در مبانی فقهی و کلامی شبهه ایجاد می کنند اما بسیاری از آثار بزرگ ما برای پاسخ به شبهات بوده است. روحانیت در مقابل این هجمه ها با تمام امکانات خود به صحنه نیامده است و وقت آن است که از ظرفیت های خود رونمایی کنیم و این کار بنیاد شیخ انصاری رونمایی از یکی از ظرفیت های ما است.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه به وظایف سازمانی روحانیت اشاره کرد و از حضور در برطرف کردن نیازهای نظام گفت و افزود: لازم است حوزه در مسائل مختلف وارد شود تا افکار سکولار سایه افکن قانونگذاری کشور نباشد و همچنین حوزویان باید این پیام را بدهند که قدردان زحمات بزرگان نظام بوده و مسائل آن را بدون افراط و تفریط راهبری می کنند.
وی در پایان بنیاد شیخ انصاری را مجموعه مبارکی دانست و افزود: پژوهش ها برای رسیدن به مرحله اجرا و عمل است و پژوهش برای پژوهش راه به جایی نخواهد برد. فرهنگی بومی و اسلامی ملاک عمل است این بنیاد مبارک در توانمند سازی طلاب ما برای مسائل انقلاب تلاش می کند و امروز این بنیاد شجره ای طیبه و روبه رشد است.