افزایش همکاریهای اطلاعاتی آلمان با منافقین
اواخر سال ۱۴۰۲، سرپلهای سازمان تروریستی منافقین به هواداران خود در سراسر اروپا آدرس جدید تجمع سالیانه موسوم به کهکشان را ارسال کردند. این گروهک که هر سال همراه با سرکرده خود و مقامات بازنشسته اروپایی، در فرانسه تجمع برگزار میکردند، این بار به دلیل برگزاری مسابقات المپیک ۲۰۲۴، با مخالفت این کشور روبهرو میشوند.
سرپلهای منافقین طی این پیام به اندک هواداران خود در کشورهای اروپایی، خواستار آمادگی و اقدامات لازم آنها برای اخذ مرخصی و تهیه بلیت سفر به شهر برلین آلمان در نهم تیرماه ۱۴۰۳ میشوند.
عکس/ مراسم تروریستها موسوم به کهکشان ۲۰۲۴ در برلین
در نشستهای سالانه کهکشان، سازمان منافقین با وعده پذیرایی شام، ناهار، اقامت، واریز وجه و اجاره اتوبوسی دانشجویان مقیم مجاری و لهستانی، افرادی را با عنوان هوادار سازمان به محل تجمع میکشاندند، معمولاً در این جلسهها، سیاستمداران بازنشسته اروپایی هم با پرداختهای چند دههزار دلاری، بزک میشوند و یا بهصورت حضوری و یا بهصورت ارسال پیام همبستگی، از آنها حمایت میکنند. این روال باوجود جابهجایی ناگهانی، در کهکشان ۲۰۲۴ برلین هم تکرار و اجرا شد.
این افراد اجارهای برای سفر به کشورهای متعدد اروپایی با مشکل خاصی روبهرو نیستند و در فراخوانهای اینچنینی که صرفاً مأموریتشان در دست داشتن پرچمهای منافقین و قدم زدم در خیابان است، محدودیت و نگرانی خاصی شامل حالشان نیست.
هزینه سازماندهی این افراد هم از طریق داراییهای سرمایهگذاری شده در بانکهای اروپایی تأمین میشود. سازمان تروریستی منافقین در دوران اقامت در عراق، به واسطه نامهنگاریهای مسعود رجوی با رژیم بعث، روزانه ۷۰ هزار بشکه نفت از صدام را دریافت میکرد و میفروخت. بخشی از پولها صرف تجهیز نظامی و بخشی هم به سرمایهگذاری سودآور در بانکها و کمپانیها تبدیل شد.
سرپلهای منافقین چگونه به آلمان سفر میکنند؟
اما آنچه که اهمیت دارد تردد امنیتی مسئولان و سرکردگان سازمان در اروپا است. افرادی نظیر مریم رجوی به لطف نهادهای امنیتی فرانسه، با پاسپورت جعلی به این کشور سفر میکنند و با مقامات پارلمانی و دولتی بازنشسته، نشستوبرخاست دارند.
از ابتدا مقر اصلی ستاد اطلاعات گروهک تروریستی منافقین با اصطلاح پوششی شورای ملی مقاومت، در آلمان تأسیس شده بود که حالا این کشور بهصورت علنی میزبان تجمعات و کنفرانسهای این فرقه شده است. به همین سبب، سفر و تردد در آلمان، یکی از مقاصد مهم و راهبردی سرپلها و سرکردههای منافقین در اروپا است، حتی پیشتر اخبار ضدونقیضی درباره برنامهریزی منافقین برای انتقال عناصر خود از آلبانی به آلمان منتشر شده بود.
اما در حال حاضر شواهد موجود نشان میدهد که همکاری سازمان با آلمانها جدیتر شده و پای سرویس اطلاعاتی این کشور را به هماهنگی با منافقین، باز کرده و برای تسهیل در تردد و ارتباطگیری اعضای سازمان در این کشور، پاسپورتهای جعلی صادر میکند.
حمید شمساللهی، یکی از اعضای سازمان با نام تشکیلاتی مالک است که از تخصص فنی او برای حفاظت سازمان استفاده میشود. او مسئول فنی حفاظت و انسداد مسیر تردد، بازرسی سالن ملاقاتها، تردد اضطراری و مسئول آموزش و ارتباطات حفاظت سازمان است که پیش در قرارگاه اور فرانسه فعال بود و امروز با پاسپورت جعلی آلمانی، این کشور منتقل شده است.
فیروزه اجاق و همسرش بهرام مودت نیز از دیگر اعضای مؤثر سازمان هستند که موفق به دریافت پاسپورت جعلی آلمان شدند. هر دو از اعضای شورای شاخه سیاسی مجاهدین و مسئول پوشش ارتباطات شورا هستند.
همکاری اخیر آلمان با منافقین در حالی عمیقتر شده که پیشتر شرکتهای عمرانی، تجاری و دارویی پوششی این سازمان در آلمان متمرکز شده بود. این شرکتهای پوششی تمام سرمایههای حاصله از فعالیتهای اقتصادی را صرف خرابکاری، شبکهسازی و سازماندهی جاسوسان در داخل و خارج از کشور میکنند. صدور مدارک جعلی، تأسیس و استقرار شرکتهای پوششی، میزبانی کنفرانسها و جلسات ضدایرانی، همه اینها نشاندهنده این است که آلمان نیز همپای فرانسه، برای منافقین کم نگذاشتند.
این همکاریها و مخارج سنگین در حالی صورت میگیرد که دولتهای اروپایی و رؤسای سازمان، هیچ توجهی به اعضای داخل کمپ اشرف ۳ ندارند. وضعیت اسفبار اعضای اشرف ۳ نشان میدهد که برخلاف شعارها، در دل اروپا از حقوق بشر محروم شدهاند.
بسیاری از این افراد با هماهنگی مسئول مافوق و حضور نگهبانان در معابر اطراف پادگان تردد میکنند. آنها که حتی از کسب درآمد هم در سازمان محروم شدهاند، بهناچار از بساط دستفروشان کنار خیابان بازدید میکنند و به مقر باز میگردند.
سازمان منافقین که تمام اندوختههای خود را صرف فعالیتهای ضدایرانی و خرابکاری میکند، هیچ سهمی برای اعضای خود کنار نگذاشته و تنها امکان خرید تیغ صورت و نوار بهداشتی و صابون از دستفروشها را برای آنها فراهم کرده است. البته این محدودیتها کاملاً زیر نظر کشورهای اروپایی بوده و سیاستمداران بازنشسته آنها چندین بار با دعوت سرکرده منافقین، در پادگان اشرف ۳ حضور پیدا کرده و از نزدیک شاهد این اوضاع بودهاند.
روابط منافقین با مسئولان سیاسی آلمان نیز در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده و علنیتر شده است. نهتنها روابط مسئولان که فعالیت انجمنها و دفاتر بهاصطلاح حقوق بشری نیز در این کشور بهصورت علنی تبلیغات میکنند. کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد یا GDI، از جمله این انجمنها است که مسئولیت هدایت و پیشبرد آن، مستقیماً توسط سیاستمداران بازنشسته آلمانی انجام میشود.
در این کمیته دیدارهایی با حضور مریم رجوی و نمایندگان زن فدرال آلمان برگزار میشود تا تلاشی برای رسمیتبخشی به این سازمان تروریستی صورت بگیرد. یکی از اهداف اصلی GDI این است تا با فعالیتهای تبلیغی، منافقین را پرقدرتترین و سازماندهیشدهترین گروه اپوزیسیون ایران معرفی کرده و به بهانههای حقوق بشری مستقیماً از آن حمایت کنند.