فیلمنامه نویسان قرآنی در حوزههای علمیه تربیت شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام حمید محمدی، رییس مرکز ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی در چهارمین جشنواره سراسری قرآن کریم حوزه های علمیه خواهران که صبح امروز در تالار اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، با تأکید بر ارائه جذاب قالبهای هنری قرآن به جوامع بشری تصریح کرد: استفاده از جذاب ترین قالب های هنری و ارائه مفاهیم و آموزه های قرآنی ضروری است.
وی همچنین با تقدیر از فیلم نامه های دینی سریال مریم مقدس و حضرت یوسف(ع) با بیان اینکه از فقدان فیلمنامه های دینی مناسب رنج می بریم، گفت: انتظار ما از حوزه های علمیه اجرای تئاتر و فیلم سازی نیست بلکه تبدیل تحقیقات قرآنی به متن های فیلمنامه و نمایش نامه است.
رییس مرکز ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی اظهار داشت: بزرگترین مشکل فضای هنری موجود، عدم وجود فیلمنامه مناسب در حوزه دین به خصوص حوزه قرآنی است؛ از این رو ایجاد کارگاه های تربیت فیلمنامه نویسی و نمایش نویسی قرآنی در حوزه های علمیه ضروری است
حجت الاسلام محمدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت مسأله ولایت در قرآن، آن را هدف اصلی قرآن معرفی کرد و گفت: ولایت به معنای سرپرستی انسانها برای رساندن آنان به مقصد و درجات الهی است.
وی اظهار داشت: کسانی که بتوانند خود را متمسک به ولایت کنند، در جریان ولایت قرار گرفته و به پایدارترین و استوارترین جریان عالم منسوب میشوند.
حجتالاسلام محمدی با بیان اینکه قرآنی شدن متمسک به ولایتشدن است، ابراز داشت: آنگاه که فتنهها چون تاریکی شب هجوم میآورد، تنها راه نجات، تمسک به قرآن است.
وی با اشاره به روزگار پرفتنه و سنگین کنونی به خصوص فتنه اخیر ابراز داشت: هرچند فتنه های اخیر با تدبیر رهبر معظم انقلاب از بین رفت؛ اما فتنهها ما را رها نخواهند کرد و هر روز شاهد فتنه های بزرگتر خواهیم بود.
رییس مرکز ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی اضافه کرد: دشمنان اسلام برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی ایران، روزانه برنامه ریزی می کنند؛ اما به لطف خدای تعالی، انقلاب روز به روز پیشرفت کرده و نقاط مختلف جهان را به سوی حقیقت رهنمون میکند، به گونهای که پرچم این جریان در عصر ظهور برافراشته شده و فراگیر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال توسعه معنویت از راه اداره معنوی جهان است؛ از این رو تطبیق هدایتهای قرآنی بر طلاب حوزههای علمیه ضروری است.
رییس مرکز ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی با انتقاد از عدم وجود سازمان تربیت مکتبی در حوزههای علمیه بیان داشت: نبود رشد و حرکت همزمان دانش، بینش و ارزش در کنار هم، تربیت مکتبی را به خطر میاندازد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارائه قرآن در زیباترین شکل اذعان داشت: متأسفانه همچنان به روش های سنتی ارائه قرآن پای بندیم، عبور از این روشها همراه با بهرهوری از آثار مثبت آن ضروری است./920/پ202/س