دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب، رهتوشهای معنوی برای ماه مبارک رمضان

به گزارش خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در آخرین جلسه ستاد هماهنگی دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: این سنت حسنه حتی در دوران کرونا نیز تعطیل نشد و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد که نشان از عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب به این دیار و مردم آذربایجان دارد.
وی با بیان اینکه آذربایجان همواره در مقاطع حساس پیشرو بوده است، افزود: این موضوع در سخنان رهبر فرزانه انقلاب نیز مشهود است و مردم این منطقه همیشه وفاداری خود را به نظام ثابت کردهاند.
وی ادامه داد: دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب علاوه بر ایجاد انگیزه و روحیه معنوی، در زندگی و کار روزمره افراد نیز تأثیرگذار خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل به اهمیت حضور «دیدار اولیها» در مراسم امسال اشاره کرد و گفت: تعداد دیدار اولیهای امسال بیشتر از سالهای قبل بوده و این روند در سالهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی این دیدار را تجلی اتحاد، برادری و وحدت اسلامی در کشور خواند که نشاط روحی را در مردم آذربایجان افزایش میدهد.