دهه کرامت باید فرصتی برای تبیین معرفت اهل بیت باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام والمسلمین لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس در نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت در حرم مطهر شاهچراغ(ع) گفت: در دهه کرامت باید تمام تلاش خود را برای تبیین معرفت اهل بیت(ع) به کار گیریم و باید این فیض بزرگ را به مردم منتقل کنیم و این نعمت را در دل جوانان کاشت.
نماینده ولی فقیه در استان فارس خاطرنشان کرد: نعمتهای الهی از ناحیه اهل بیت(ع) به سایر انسانها میرسد و فطرت انسان نیز به ما میگوید که آن که خیر و معرفت را به دیگران میرساند، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه دهه کرامت باید استمراردهنده این نعمتها باشد اظهار کرد: معرفتالله یکی از بزرگترین نعمتهایی است که به واسطه اهل بیت(ع) به بشریت هدیه شده است و دهه کرامت باید فرصتی برای تبیین معرفت اهل بیت(ع) باشد.
وی همچنین با اشاره به تهدیدات و فعالیتهای دشمنان و به ویژه صهیونیست ها در خصوص توسعه حرم مطهر حضرت احمد بن موسی(ع)، گفت: صهیونیستها در تلاش هستند تا حرم حضرت شاهچراغ(ع) گسترش نیابد آنها در قالبهای مختلف و با برنامه های ویژه به دنبال رسیدن به اهداف خود هستند و اسم آن را تاریخ و باستان گرایی گذاشته اند که مشخص است که بهانه است.
حجت الاسلام والمسلمین دژکام با تاکید بر تلاش در راستاي برگزار شدن هرچه باشکوه تر برنامه های ششم ذیقعده گفت: همه ایام دهه کرامت است و برای ثبت ششم ذیقعده روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی(ع) در تقویم ملی تلاش های بسیاری شده است که نباید این ارزش ها فراموش شود.