۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۷۸۱۴۷۰
مادر شهید شریعتی مطرح کرد؛

شهید شریعتی همیشه در حال جهاد بود، همیشه در خط مقدم انقلاب

شهید شریعتی همیشه در حال جهاد بود، همیشه در خط مقدم انقلاب
در حاشیه اختتامیه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر، مادر یکی از شهدای رسانه ای دوران دفاع مقدس با یادآوری خاطرات فرزند شهیدش، از سال‌های جهاد و ایثار گفت.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، مادر شهید شریعتی، شهید رسانه دفاع مقدس، در حاشیه اختتامیه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذ از احساس مادرانه از خاطرات فرزند شهیدش گفت.
 
وی با تشکر از برگزارکنندگان جشنواره، از سختی‌های دوران کودکی فرزند شهیدش یاد کرد و گفت: «این فرزند ما از همان کودکی، روحیه شهادت داشت. وقتی در کلاس نهم درس می‌خواند، درس و مدرسه را رها کرد تا به ندای امام عزیز لبیک بگوید در آن روزهایی که در روستایی دورافتاده زندگی می‌کردیم و جایی که حتی تلویزیون نداشتیم و زندگی به سختی می‌گذشت. با این حال، پسرم مسیر جهاد را انتخاب کرد و قدم در راهی گذاشت که به شهادت ختم شد.»
 
پنج سال جهاد، بدون بازگشت به خانه
 
این مادر صبور با چشمانی که گویی هنوز در جستجوی پسر شهیدش است، ادامه داد: «او پنج سال تمام در جبهه بود و به خانه بازنگشت. می‌گفت آنجا، در خط مقدم، فضایی دیگر است؛ فضایی که فقط اهل جهاد و فداکاری می‌توانند درک کنند. از کودکی، وقتی 'الله اکبر' می‌گفت، صدایش تا دو هفته به سختی در می‌آمد. او همیشه در حال جهاد بود، همیشه در خط مقدم انقلاب.»
ارسال نظرات