۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۱
کد خبر: ۷۸۳۳۷۹
حجت‌الاسلام نیکزاد:

مشکل طلاب در انتخاب مشاغل دبیری به زودی رفع می‌شود

مشکل طلاب در انتخاب مشاغل دبیری به زودی رفع می‌شود
حجت‌الاسلام نیکزاد گفت: طلاب متقاضی شرکت در مشاغل دبیری آموزش و پرورش نگرانی نداشته باشند باجدیت تمام پیگیر رفع مشکل هستیم و به زودی اصلاح می شود.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، پیرو انتشار خبری مبنی بر حذف طلاب از انتخاب گزینه آموزگاری و دبیری از دفترچه استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴، حجت‌الاسلام نیکزاد دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در این زمینه توضیحی ارائه کرده است که به این شرح است:

بحمدالله در چند سال اخیر استقبال خوب دانش آموختگان فاضل خواهر و برادر حوزه علمیه در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش را شاهد بودیم که در رشته‌های دبیری الهیات و معارف، دبیری زبان عربی، مربی امور تربیتی و سایر رشته‌های مرتبط شرکت می‌کردند لازم می‌دانم عرض کنم که حضور طلاب عزیز در آزمون استخدامی بدون امتیاز خاص بوده است.

دفترچه استخدامی آموزگاری و دبیری سال ۱۴۰۴ در تاریخ ۱۸خرداد منتشر شد که مطلع شدیم علیرغم پیشنهاد آموزش و پرورش به سازمان اداری و استخدامی برای پذیرش مدرک سطح دو و سه حوزه علمیه در مشاغل دبیری فوق اما در دفترچه آزمون پذیرش مدرک سطح ۲و۳ در آن مشاغل قید نشده است.

خواهشمندم طلاب عزیز متقاضی شرکت در مشاغل دبیری فوق نگرانی نداشته باشند باجدیت تمام پیگیر رفع مشکل فوق هستیم. ان شاالله به زودی اصلاح می گردد.

ارسال نظرات