چگونه به میز مذاکرهای برگردیم که اسرائیل و آمریکا نابودش کردهاند؟

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (یکشنبه) اول تیرماه و پس از تجاوز نظامی آمریکا به تأسیسات هستهای نطنز، فردو و اصفهان گفت: هفته گذشته، وقتی ما در حال مذاکره با آمریکا بودیم، اسرائیل تصمیم گرفت دیپلماسی را نابود کند.
وی افزود: این هفته، وقتی با گروه تروئیکای اروپا E3 و اتحادیه اروپا گفتوگو داشتیم، آمریکا تصمیم گرفت آن دیپلماسی را نابود کند.
وزیر خارجه در شبکه ایکس نوشت: از این وضعیت چه نتیجهای میتوان گرفت؟
رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: از نگاه بریتانیا و مسئول عالیرتبه سیاست خارجی اتحادیه اروپا، موضوع این است که ایران باید به میز مذاکره «بازگردد». اما چگونه ممکن است ایران به چیزی بازگردد که هرگز ترک نکرده، چه برسد به اینکه نابودش هم کردهاند؟
روز جمعه سیدعباس عراقچی به همراه وزرای خارجه سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس و با حضور کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ژنو درباره موضوع هستهای ایران نشست برگزار کردند و مقرر شد این گفتوگوها ادامه یابد.