۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
کد خبر: ۷۸۹۰۹۸
پدر شهید حدادیان:

با فرقه‌های آلوده به خون جوانان نباید مماشات شود

با فرقه‌های آلوده به خون جوانان نباید مماشات شود
پدر شهید ضمن هشدار درباره تلاش‌های اخیر برای بازگشایی خانقاه مرکزی فرقه انحرافی تأکید کرد: این مکان سال‌ها پیش به‌دلیل نقش‌آفرینی در جنایات و شهادت جوانان کشور تعطیل شد و بازگشایی دوباره آن، خیانتی آشکار به خون شهدا و اعتماد ملت خواهد بود.
پدر شهید محمد حسین حدادیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرق و ادیان خبرگزاری رسا، با تأکید بر ضرورت هوشیاری و قاطعیت مسئولان در برابر تحرکات فرقه‌های انحرافی اعلام کرد: بازگشایی خانقاه مرکزی این جریان که سال‌ها پیش به‌دلیل نقش‌آفرینی در بروز جنایت تعطیل شده بود، اقدامی خطرناک و غیرقابل پذیرش است.
 
وی مطرح کرد: «حادثه تلخ خیابان گلستان هفتم موجب شهادت شش نفر و مجروحیت هشتاد نفر از مردم شد و خسارت‌های زیادی به کشور و نظام وارد کرد. پشت پرده این حوادث، سرویس‌های بیگانه نقش مستقیم داشتند. پس از شهادت این عزیزان و به درخواست مردم و خانواده شهدا، خانقاه اصلی این فرقه تعطیل شد و مقرر گردید دیگر بازگشایی نشود.»
 
پدر شهید با یادآوری اینکه «در نظام جمهوری اسلامی تمامی گروه‌ها و فرقه‌ها مشغول فعالیت هستند» تأکید کرد: «تعطیلی این خانقاه به‌دلیل آن بود که مرکز تولید و صدور تفکرات انحرافی و داعشی‌وار محسوب می‌شد؛ تفکراتی که زمینه‌ساز حادثه خونین شد. به همین دلیل این مکان سال‌ها بسته ماند.»
 
وی افزود: «در دو سه سال اخیر، این جریان تلاش کرد با بهانه‌هایی نظیر برگزاری مجلس ذکر، جلسات قرآن یا آیین‌های دیگر، این مکان را دوباره فعال کند. ما به‌عنوان نمایندگان خانواده شهدا و به اعتبار اعتمادی که امت حزب‌الله به ما دارد، وظیفه یافتیم پرچم این مبارزه را برافراشته نگه داریم.
شهید محمدحسین حدادیان، پرچمدار مقابله با این فرقه بود و رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با خانواده شهید تصریح کردند که پرچم مبارزه و راه شهید پس از شهادت به دست خانواده شهید سپرده می‌شود. این فرمایش مسئولیت سنگینی بر دوش ما نهاد تا امروز مقاومت کنیم و ادامه‌دهنده این مسیر باشیم.»
 
پدر شهید با اشاره به تحولات اخیر خاطرنشان کرد: «اگرچه جمهوری اسلامی بسیاری از خانقاه‌های دیگر را باز گذاشته و اجازه فعالیت داده است، اما موضوع این خانقاه اصلی متفاوت است. به‌ویژه پس از جنگ دوازده‌روزه اخیر که سران خارج‌نشین این جریان رسماً با رژیم صهیونیستی بیعت کردند. این خیانت آشکار برای ملت ایران غیرقابل پذیرش است. هم‌زمان برخی عناصر وابسته به همین جریان در داخل کشور نیز برای بازگشایی آن مکان بسته‌شده تلاش کردند.»
 
وی اظهار داشت: «به درخواست خانواده‌های شهدا و امت حزب‌الله، فراخوانی صورت گرفت و جمعی از مردم در محل حضور یافتند. مسئولان این خانقاه نیز قول دادند که فعلاً بازگشایی انجام نشود و ماجرا در همان مرحله ختم به خیر شد. امروز نیز نیروهای امنیتی در محل مستقر بودند و اوضاع را تحت نظر داشتند.»
 
پدر شهید تأکید کرد: «خواسته ما از مسئولان بسیار روشن است؛ فرقه‌هایی که دستشان به خون جوانان آلوده است، نباید مورد مماشات قرار گیرند. هرگونه مدارا با این جریان‌ها به مردم و نظام آسیب می‌زند. امروز جوانان ما دنبال حقیقت‌اند؛ وقتی ببینند با چنین گروه‌هایی کوتاه‌آمده می‌شود، اعتمادشان خدشه‌دار خواهد شد و نگاهشان نسبت به مسئولان و حتی نظام تغییر خواهد کرد.»
 
وی افزود: «بارها به ما گفته‌اند که چرا شما پدر و مادر شهید باید به تجمع بروید؟ آیا وظیفه مسئولان نیست؟ این پرسش برای ما دردآور است. این رنجی است که با گوشت و پوست لمس می‌کنیم.»
 
پدر شهید در پایان بیان داشت: «مسئولان باید قاطع و صریح در برابر فرقه‌هایی که سابقه جنایت و خیانت دارند بایستند. هیچ مماشاتی پذیرفته نیست. این جریان‌ها همچون آتش زیر خاکسترند و تجربه نشان داده به محض فرصت، سر برمی‌آورند. همان‌طور که در جنگ دوازده‌روزه اخیر دیدیم، سران خارج‌نشینشان با دشمن صهیونیست بیعت کردند و عناصر داخلی نیز حتی یک موضع‌گیری برای رد این خیانت نداشتند و سکوت کردند؛ سکوتی که پیام مشخصی دارد. این‌ها همه دردهایی است که ما با آن زندگی می‌کنیم، اما خدا را شکر می‌کنیم که تا امروز توانسته‌ایم پرچم این مسیر را برافراشته نگه داریم و امیدواریم مسئولان نیز با صلابت در این راه گام بردارند.»
ارسال نظرات