۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
کد خبر: ۷۹۰۱۷۸

تأکید استاد مهدویت بر لزوم آمادگی معنوی منتظران امام زمان

تأکید استاد مهدویت بر لزوم آمادگی معنوی منتظران امام زمان
تبریز- استاد مرکز تخصصی مهدویت قم، در پاتوق دختران گل نرگس تبریز با تأکید بر وظیفه اصلی منتظران امام زمان(عج)، آمادگی معنوی، اخلاقی و عملی را شرط اساسی انتظار فرج دانست.

به گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، پاتوق دختران گل نرگس با حضور حجت الاسلام حسن محمودی، از اساتید مرکز تخصصی مهدویت قم، در تبریز برگزار شد.

این برنامه مهدوی و معنوی که ویژه دختران نوجوان ۱۳ تا ۱۸ ساله است، به صورت ماهیانه در این شهر برگزار می‌شود در این نشست، حجت الاسلام آقاجانی، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان آذربایجان شرقی نیز حضور داشت.

حجت الاسلام محمودی در ابتدای سخنان خود، بزرگترین وظیفه منتظران امام زمان(عج) را آماده‌ سازی خود از جنبه‌ های معنوی، اخلاقی، عملی و اعتقادی دانست و بر لزوم آمادگی برای مقابله با ستمگران تأکید کرد.

وی در ادامه به موضوع دعا برای تعجیل فرج پرداخت و بیان کرد: امام زمان(عج) بسیار سفارش کرده‌اند که برای فرج ایشان بسیار دعا شود حتی در قنوت نماز های واجب روزانه می‌توان علاوه بر دعاهای معمول، دعای «اللهم عجل لولیک الفرج» را خواند.

استاد مرکز تخصصی مهدویت قم با اشاره به خاطره‌ای از حضرت آیت الله ناصری در اصفهان، افزود: ایشان پس از هر نماز، دستان خود را به سوی آسمان بلند می‌کرد و همین دعا را زمزمه می‌کرد.

حجت الاسلام محمودی همچنین به بیان حدیثی از امام عصر(عج) پرداخت که فرموده‌اند: اگر می‌خواهید مشکلتان حل شود و گشایش در امورتان ایجاد شود، برای فرج من دعا کنید.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر برپایی مراسمات مهدوی در خانه‌ها، به نقل از آیت الله ناصری اشاره کرد که می‌فرمود: چایی که در مجالس اهل بیت(ع) داده می‌شود، نور است و با چایی عادی متفاوت است.

استاد مرکز تخصصی مهدویت قم تصریح کرد: اگر به یک نوشیدنی به دلیل انتساب به اهل بیت(ع) این‌قدر عنایت می‌شود، پس به حاضران در این مجالس چه عنایت‌ هایی خواهد شد بنابراین باید یا خودمان چنین مجالسی را ایجاد کنیم یا حداقل در آنها حاضر شویم و از فیض علمی و معنوی آن بهره ببریم.

حجت الاسلام محمودی در ادامه با بیان اینکه منتظر واقعی امام زمان(عج) نمی‌تواند با معصیت زندگی کند، گفت: معصیت ظلمت است و امام زمان(عج)، امام نور است همانطور که در زیارت می‌گوییم: «السلام علیک یا نور الله».

وی در توضیح مفهوم گناه در زبان عربی افزود: یکی از اسم‌ های گناه «ذنب» است که به معنای دم نیز هست؛ زیرا همانطور که دم به دنبال حیوان می‌آید، گناه نیز تا ضربه خود را نزند، پیگیر انسان است.

استاد مرکز تخصصی مهدویت قم در پایان به نقل از آیت الله بهجت توصیه کرد: اگر می‌خواهید مورد توجه خاص امام زمان(عج) قرار بگیرید، سوره توحید را بسیار بخوانید و ثواب آن را به حضرت فاطمه زهرا(س) هدیه کنید اگر این کار را روزی چند بار انجام دهیم، طبق فرموده ایشان، مورد توجه امام زمان(عج) قرار خواهیم گرفت.

وی در پایان افزود: این کار بسیار آسان است و اگر جوانان عزیز این عمل را انجام دهند، امام زمان(عج) از آنها راضی و خوشحال خواهند بود.

برچسب ها: تبریز کلاس مهدویت
ارسال نظرات