۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
کد خبر: ۷۹۰۵۲۹
در دیدار رئیس حوزه هنری با مدیران خبرگزاری رسا مطرح شد؛

تأکید بر تحول فرهنگی و تقویت رسانه‌های انقلابی

تأکید بر تحول فرهنگی و تقویت رسانه‌های انقلابی
چهارمحال و بختیاری- در دیدار رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری با مدیرعامل و مسوولان خبرگزاری رسا، بر ضرورت تحول فرهنگی، تربیت هنرمند انقلابی و همکاری‌های رسانه‌ای برای مقابله با چالش‌های فرهنگی تأکید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهر کرد، قایدی رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت فرهنگ در گفتمان انقلاب اسلامی گفت: متأسفانه بخشی از آنچه رهبر معظم انقلاب در زمینه پرداختن به مسائل فرهنگی تأکید داشتند، تاکنون محقق نشده است.

وی با بیان اینکه حوزه هنری استان به یک «سند پایه‌ای» رسیده است، افزود: این سند بر اساس زیست‌بوم استان، اولویت‌ها، نیازها، کمبودها و نقاط قوت و ضعف تدوین شده و بر پایه منویات امامین انقلاب و خرد جمعی نخبگان شکل گرفته است که در دو قالب گزارشی و روایتی ارائه می‌شود و زیربنای فعالیت‌های حوزه هنری و نقشه تحول سه‌ساله آن است.

رئیس حوزه هنری یکی از مأموریت‌های اصلی حوزه را تربیت هنرمند انقلابی و تولید آثار هنری مبتنی بر ارزش‌های انقلاب اسلامی دانست و افزود: در عرصه هنر انقلابی، برند‌سازی تاکنون ضعیف بوده و با وجود تولیدات رسانه‌ای زیاد، در توزیع آثار و رساندن آن‌ها به مخاطب موفق عمل نکرده‌ایم.

تأکید بر تحول فرهنگی و تقویت رسانه‌های انقلابی در دیدار رئیس حوزه هنری با مدیران خبرگزاری رسا

وی یادآور شد: باوجود اینکه نظام مسائل استانی به‌خوبی تنظیم نشده است باید‌ برای حل مشکلات به ظرفیت‌های بومی توجه کنیم که در حوزه هنری نگاه ویژه‌ای به جوانان جبهه انقلاب داریم و تلاش می‌کنیم این ظرفیت جدی گرفته شود.

حجت‌الاسلام محمدمهدی محققی مدیرعامل خبرگزاری رسا در ادامه این دیدار با تشریح فعالیت‌های خبرگزاری رسا گفت: این رسانه با فعالیت خبرنگاران خود در استان های حوزه خیز تلاش دارد مرجعیت خبری حوزه‌های علمیه را حفظ کند.

وی با اشاره به مهم‌ترین چالش انقلاب اسلامی یعنی خطر تحریف تأکید کرد: تجربه تاریخی نشان می‌دهد که انقلاب‌ها پس از چند دهه دچار ضعف در شور و تعصب انقلابی می‌شوند که خبرگزاری رسا رسالت دارد با بازخوانی صحیح اندیشه‌های امامین انقلاب، از بروز این آسیب‌ها جلوگیری کند.

حجت‌الاسلام محققی افزود: جریان سکولاریسم حوزوی امروز به‌طور علنی فعالیت خود را آغاز کرده است و رسا در برابر این جریان با حفظ استقلال و حریت رسانه‌ای خود ایستادگی خواهد کرد.

تأکید بر تحول فرهنگی و تقویت رسانه‌های انقلابی در دیدار رئیس حوزه هنری با مدیران خبرگزاری رسا

حسین عجمی سردبیر خبرگزاری رسا نیز در این نشست با اشاره به اعتماد مراجع عظام تقلید به خبرگزاری رسا گفت: این رسانه قدیمی‌ترین رسانه حوزوی است و همواره در پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب، نصایح مراجع و مقابله با نفوذ دشمن در حوزه‌های علمیه کارنامه‌ای درخشان داشته است.

وی افزود: خبرگزاری رسا تاکنون ۳۰۰ تا ۴۰۰ فعال رسانه‌ای متعهد تربیت کرده و در کنار فعالیت سرویس‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و استانی، میزهای تخصصی از جمله در حوزه فرق و ادیان و پاسخ به شبهات راه‌اندازی کرده است.

ارسال نظرات