۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۳:۲۳
کد خبر: ۷۹۱۵۴۱

نشست مشترک ائمه جماعات بخش برزک با مدیران مدارس برگزار شد

نشست مشترک ائمه جماعات بخش برزک با مدیران مدارس برگزار شد
کاشان- در آستانه سال تحصیلی جدید به دعوت امام جمعه بخش برزک نشست مشترک ائمه جماعات با مدیران مدارس آموزش و پرورش بخش برزک کاشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام تقی لطفی امام جمعه بخش برزک در این نشست با تشکر از مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان گفت: حضور و ارتباط مستمر و روزانه با مدارس و دانش آموزان ضروری است.

وی به مسئولیت سنگین آموزش و پرورش برای نسل نوجوان و جوان و آینده سازان کشور اشاره کرد و افزود: آموزش و پرورش نیازمند کمک و همراهی مسؤولان است، چرا که آینده سازان کشور تربیت شده این نهاد هستند.

حجت الاسلام لطفی حضور روحانیون در مدارس را با هدف ارتقای هویت دینی و مذهبی دانش‌آموزان ضروری دانست و گفت: حضور هدفمند روحانیت در مدارس، فرصتی ارزشمند برای تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است که این امر باید با برنامه‌ریزی دقیق، زمینه‌ساز تحول در عرصه تربیت اسلامی شود.

وی ضمن قدردانی از حضور دانش آموزان مدارس بخش برزک در نماز‌های جمعه و جماعت در سال‌های گذشته براستمرار این مهم در سال جدید تحصیلی جدید نیز تاکید کرد و اظهار داشت: حضور پرشور و بالنده دانش آموزان در نماز جمعه و جماعات، نشانه شکست دشمنان در تهاجم فرهنگی و سبب یأس و ناامیدی دشمن است.

به گفته وی حضور دانش آموزان در نماز‌های جمعه سبب دلگرمی متدینین و خدمتگزاران نظام مقدس اسلامی در راستای خدمت رسانی بیشتر به دانش آموزان می‌شود.

امام جمعه بخش برزک برلزوم برگزاری برخی جلسات شورای آموزش و پرورش شهرستان کاشان به میزبانی بخش برزک با رویکرد معضلات آموزشی این بخش تاکید کرد و گفت: حضورهفتگی امام جمعه در مدارس بخش برزک به اتفاق مسؤولان بالاخص مسؤولان آموزش و پرورش شهرستان کاشان ضروری است.

غلامرضا بخشی موحد معاون مدیرکل و رئیس آموزش و پرورش شهرستان کاشان نیز در این نشست، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده، از تمهیدات ویژه در آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

لازم به ذکر است، در آستانه سال جدید تحصیلی به دعوت امام جمعه بخش برزک نشست مشترک ائمه جماعات بخش با مدیران مدارس بخش و با حضور معاون مدیرکل و رئیس آموزش و پرورش شهرستان کاشان و رابطین آموزش و پرورش در دفتر امام جمعه بخش برزک برگزار شد./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات