سید حسن نصرالله نمونه کامل مجاهد ولایی و جزء صدیقین زمان ما بود

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) امروز در یادواره اولین سالگرد شهادت سیدالشهدای مقاومت، شهید سید حسن نصرالله، که ظهر امروز در مرکز فقهی برگزار شد به بیان ویژگیهای شخصیتی و معنوی این شهید بزرگوار پرداخت.
وی با اشاره به جایگاه ممتاز شهید نصرالله گفت: سید مقاومت در تمام ابعاد زندگی خود به دنبال اطاعت محض از خداوند متعال، رسول اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) بود و در عصر غیبت تبعیت از ولایت فقیه را محور حرکت خویش قرار داد.
شهید نصرالله بیش از سه دهه با شوق شهادت در انتظار وصال الهی بود
آیتالله فاضل لنکرانی با تأکید بر اینکه شهید نصرالله از بارزترین مصادیق «صدیقین» در زمان ما بود، اظهار داشت: او هیچگاه از شهادت هراسی نداشت و بیش از سه دهه با آمادگی کامل در انتظار چنین سرانجامی به سر میبرد. این روحیه نشاندهنده اوج ایمان و یقین او به وعدههای الهی است.
وی ادامه داد: شهید نصرالله به معنای واقعی کلمه نمونهای کامل از مجاهدی ولایی و مومن بود که تمام زندگیاش را وقف دفاع از اسلام، کرامت انسان و عزت امت اسلامی کرد. مقاومت اسلامی با رهبری او توانست نقشی سرنوشتساز در برابر رژیم صهیونیستی و حامیان آن ایفا کند و امروز نیز خون او چراغی روشن برای ادامه این مسیر است.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در پایان تصریح کرد: یاد و نام سیدالشهدای مقاومت نه تنها در لبنان بلکه در سراسر جهان اسلام جاودانه خواهد ماند و نسلهای آینده باید راه او را الگوی خویش قرار دهند.