۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۸
کد خبر: ۷۹۲۸۹۲

منافقین پشت فضاسازی رسانه‌ای درباره زاهدان

منافقین پشت فضاسازی رسانه‌ای درباره زاهدان
با نزدیک شدن به سالگرد حوادث ۸ مهر ۱۴۰۱ در زاهدان، دشمن تلاش دارد تا با روایت های دروغین و وارونه جلوه دادن واقعیت ها، دست به تحریک هموطنان بلوچ و اختلاف افکنی بین شیعه و سنی در این منطقه بزند.

طی روزهای گذشته با نزدیک شدن به سالگرد حوادث ۸ مهر ۱۴۰۱ در زاهدان، دشمن تلاش دارد تا با روایت های دروغین و وارونه جلوه دادن واقعیت ها، دست به تحریک هموطنان بلوچ و اختلاف افکنی بین شیعه و سنی در این منطقه بزند.

رصد تحرکات رسانه‌ای دشمنان نشان می‌دهد که تولیدات مجازی مرتبط با این موضوع به طور خاص توسط رسانه‌ها و اکانت‌های گروهک تروریستی منافقین انجام می‌شود.

بر اساس بررسی‌های به عمل آمده، منافقین به‌صورت گسترده با انتشار مطالب تحریک‌آمیز و استفاده از هشتگ جمعه خونین زاهدان، تلاش دارند در گام اول این هشتگ را در فضای مجازی برجسته کرده و در گام بعدی این‌طور القا کنند که این اقدام توسط مردم بلوچ انجام‌گرفته است.

 

منافقین پشت فضاسازی رسانه‌ای درباره زاهدان

 

حال‌ آن که اکانت‌های فعال در این عملیات رسانه‌ای نیز از اکانت‌های رسمی و پوششی منافقین بوده و بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که از آلبانی و فرانسه هدایت می‌شوند اما سعی می‌کنند خود را بخشی از اهالی سیستان و بلوچستان معرفی کنند.

تصویر فوق به‌وضوح نشان می‌دهد که هرکدام از این صفحات ده‌ها توئیت با هشتگ مذکور منتشر کرده است.

ارسال نظرات