۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
کد خبر: ۷۹۳۴۵۳
مدیر مدرسه علمیه آیت‌الله مدنی کاشانی(ره):

ایجاد انگیزه از مؤلفه‌های موفقیت اساتید حوزه است

ایجاد انگیزه از مؤلفه‌های موفقیت اساتید حوزه است
کاشان- حجت الاسلام عرب با بیان اینکه لازمه موفقیت اساتید، احاطه و تسلط علمی همراه با مدارا با طلاب و شاگردان است، گفت: دلجویی و مشاوره در مشکلات و ایجاد انگیزه در شاگردان نیز از دیگر مؤلفه‌های موفقیت اساتید حوزه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت‌الاسلام محمد عرب مدیر مدرسه علمیه آیت‌الله مدنی کاشانی (ره) روز یکشنبه در نشست هم‌اندیشی اساتید و معاونان این مدرسه در سال تحصیلی جدید، گفت: مشاوره برای حل مشکلات، موجب انگیزه طلاب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه لازمه موفقیت اساتید حوزه، احاطه و تسلط علمی همراه با مدارا با طلاب و شاگردان است، گفت: دلجویی و مشاوره در مشکلات و ایجاد انگیزه در شاگردان نیز از دیگر مؤلفه‌های موفقیت اساتید حوزه است.

به گفته وی دلجویی و مشاوره در مشکلات و ایجاد انگیزه در شاگردان نیز از دیگر مؤلفه‌های موفقیت اساتید حوزه است.

حجت‌الاسلام سیدمجتبی موسوی‌منش معاون آموزش مدرسه علمیه آیت‌الله مدنی کاشانی (ره) نیز در این نشست به منظور ایجاد وحدت رویه آموزشی در برنامه ها، موضوعاتی را درباره تقویم آموزشی سال تحصیلی جدید بیان کرد.

وی لزوم اتمام محدوده‌های درسی را یادآور شد و به تشریح برنامه‌ها برای ارتقای سطح آموزش در سال تحصیلی جدید در مدرسه علمیه آیت‌الله مدنی کاشانی (ره) پرداخت.

برخی اساتید حوزه نیز در این نشست مشکلات و نقاط ضعف و قوت کلاس‌ها و مدرسه را بیان کردند و پیشنهاد‌هایی را به منظور ارتقای فضای تحصیلی و تهذیبی ارائه دادند.

نشست هم‌فکری اساتید و معاونان مدرسه علمیه آیت‌الله مدنی کاشانی (ره) با حضور حجت‌الاسلام حسنعلی مدنی تولیت این مدرسه با هدف بررسی و هماهنگی امور آموزشی برای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ برگزار شد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات