۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳
کد خبر: ۷۹۴۵۵۵
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه تأکید کرد؛

لزوم تجهیز طلاب به مهارت‌های روز سینما و فضای مجازی برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی

لزوم تجهیز طلاب به مهارت‌های روز سینما و فضای مجازی برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تأکید کرد: ما باید دانش و مهارت کافی در عرصه‌های رسانه، فضای مجازی و ارتباط با جامعه هدف داشته باشیم تا بتوانیم بر جریان‌های فرهنگی اثرگذار باشیم.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی، معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه در اختتامیه دوره آموزشی توجیهی مسئولان راهبردی و اجرایی تبلیغ و امور فرهنگی که با حضور معاونین و مسئولان تبلیغ استان ها و شهرستان ها و رابطین مدارس امین در سالن همایش مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار شد، بر اهمیت جریان‌سازی فرهنگی و تربیت نیروهای اثرگذار در میدان تبلیغ و فرهنگی تأکید کرد و حضور فعال طلاب و خواهران در میدان تبلیغ و مواجهه مستقیم با مسائل و موانع را نقطه قوت فعالیت‌های تبلیغی حوزه خواند.

وی با اشاره به مشارکت خواهران در این نشست اظهار داشت: آنچه خواهران در این دوره آموزشی مطرح کردند، شامل نظرات، پیشنهادها و درخواست‌هایی بود که نشان می‌دهد در میدان تبلیغ فعال هستند و با مسائل و موانع مواجه‌اند. بخشی از این مسائل مربوط به طلاب، بخشی به مبلغ و بخشی به استان‌ها برمی‌گردد و بررسی و اقدام در این زمینه ضروری است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه افزود: همه این داده‌ها می‌تواند به‌جا و به‌حق باشد و مسیر حرکت ما را روشن کند. این فعالیت‌ها نقطه شروع جریان‌سازی تبلیغی است و امیدواریم این اقدامات، منجر به اتفاقات مبارک شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با تأکید بر ضرورت جریان‌سازی فرهنگی، گفت: جریان‌سازی در تبلیغ ممکن نمی‌شود مگر با تربیت نیروهای توانمند. فعالیت‌های تبلیغی بدون تمرکز بر خروجی و تربیت افسران تبلیغی، اثرگذار نخواهد بود. ما باید افرادی تربیت کنیم که مسیر تبلیغ را ادامه دهند و بتوانند در آینده جریان‌ساز باشند.

وی ادامه داد: تربیت باید جامع و هدفمند باشد؛ افراد باید از لحاظ فکری، فرهنگی و دینی آماده باشند تا بتوانند به‌عنوان افسران جنگ نرم در جامعه و عرصه‌های بین‌المللی عمل کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزش مجازی، گفت: استادان طی این دوره‌ها چند هزار نفر از خواهران را آموزش دادند. این اتفاق مبارک، یک نقطه قوت و روشی اختصاصی برای جریان‌سازی است. ما باید با این آموزش‌ها، نیروهایی را تربیت کنیم که بتوانند در میدان‌های تبلیغی و فرهنگی مؤثر باشند.

وی تأکید کرد: تربیت افسران جنگ نرم نیازمند شناخت جریان‌های سینما، هنری، فضای مجازی و رسانه‌های نوین است. فردی که در این عرصه تربیت می‌شود، باید به تمامی مهارت‌ها و دانش‌های روز مجهز باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی به تجربه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره و بیان کرد: اگر می‌خواهیم در میدان فرهنگی موفق باشیم، باید همان نگاه راهبردی حاج قاسم را در حوزه‌های تبلیغی پیاده کنیم. تربیت افسران فرهنگی باید در سطح ملی و بین‌المللی دنبال شود. طلاب باید آماده حضور در عرصه‌های جهانی باشند و جریان‌سازی مؤثر انجام دهند.

وی افزود: حاج قاسم نگاه جامع و انسان‌محور داشت. ما هم باید همان نگاه را در تربیت نیروهای تبلیغی دنبال کنیم؛ با دید باز، برنامه‌ریزی دقیق و مهارت‌های لازم برای حضور در میدان جنگ نرم.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با بیان ضرورت برنامه‌ریزی کلان، اظهار داشت: هر معاون تبلیغ استان باید نظام آموزشی و مهارتی ویژه خود را ایجاد کند. باید برنامه‌ها بر اساس نیازهای میدانی و خروجی‌محور طراحی شوند تا جریان‌سازی فرهنگی و تربیتی در سطح کشور تحقق یابد.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: تربیت نیروهایی که بتوانند در عرصه‌های بین‌المللی فعالیت کنند، از اولویت‌های ماست. باید نظام تربیتی ایجاد کنیم که جریان فرهنگی را هدایت و نیروهای مؤثر تربیت کند.

وی با اشاره به هجمه‌های فرهنگی گفت: امروز دشمن با استفاده از شبکه‌های رسانه‌ای و فضای مجازی تلاش می‌کند بر باورها و ایمان‌ها تأثیر بگذارد. ما در خط مقدم این نبرد قرار داریم و باید افسران جنگ نرم تربیت کنیم تا جریان فرهنگی کشور مستحکم باقی بماند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه ادامه داد: جنگ نرم پیچیده‌تر از جنگ سخت است. ما باید دانش و مهارت کافی در عرصه‌های رسانه، فضای مجازی و ارتباط با جامعه هدف داشته باشیم تا بتوانیم بر جریان‌های فرهنگی اثرگذار باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تأکید کرد: هدف ما تربیت نیروهای اثرگذار و جریان‌ساز است. این نیروها باید با مهارت‌های لازم و دیدی جامع، توان مقابله با هجمه‌های فرهنگی را داشته باشند. برنامه‌ریزی و تربیت مستمر، تنها راه تحقق جریان‌سازی فرهنگی و تبلیغی است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در پایان تصریح کرد: هر فعالیتی که در این زمینه انجام می‌دهیم، باید مبتنی بر تربیت نیروهای انسانی، مهارت‌های روز و نگاه راهبردی باشد. تنها با چنین رویکردی می‌توانیم در خط مقدم نبرد فرهنگی موفق عمل کنیم.

ارسال نظرات