۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
کد خبر: ۷۹۵۵۴۷

خدمات مذهبی و فرهنگی بیش از ۲۰۰ نفر از مبلغان طرح امین در آموزش و پرورش

خدمات مذهبی و فرهنگی بیش از ۲۰۰ نفر از مبلغان طرح امین در آموزش و پرورش
کاشان- حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی از ارائه خدمات مذهبی و فرهنگی بیش از ۲۰۰ نفر از مبلغان طرح امین اعم از خواهر و برادر حوزه علمیه منطقه کاشان در آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی اسماعیلی مدیر حوزه علمیه منطقه کاشان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: بیش از ۲۰۰ نفر مبلغ طرح امین اعم از خواهر و برادر حوزه علمیه منطقه کاشان در آموزش و پرورش به ارائه خدمت و فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی مشغول هستند.

به گفته وی ۲۵ نفر مبلغ طرح هجرت بلندمدت نیز در مناطق حاشیه‌ای کاشان به صورت مستمر به ارائه خدمات و فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی به مردم می‌پردازند.

مدیر حوزه علمیه منطقه کاشان ادامه داد: مردم این دیار علاوه بر اینکه از خدمات مرکز مشاوره سماح این منطقه برخوردارند، از ارائه خدمات ۸۰ مبلغ ساعتی و ۱۸۰ مبلغ مناسبتی نیز بهره‌مند هستند.

وی تدریس درس خارج فقه و اصول در دو مدرسه علمیه ابوتراب امامی کاشانی (ره) و امیرالمومنین (ع) آران و بیدگل را از جمله دیگر ظرفیت‌های حوزه علمیه منطقه کاشان برشمرد.

لازم به ذکراست، مدیریت حوزه علمیه منطقه کاشان شهر‌های آران و بیدگل، بَرزُک، کاشان، قمصر، نراق و نطنز و ۱۳ مدرسه علمیه را زیر پوشش دارد./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات