۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۷۹۵۷۲۷
حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد:

حضرت زینب در اوج قله رضایت به قضا و قدر الهی قرار دارد

حضرت زینب در اوج قله رضایت به قضا و قدر الهی قرار دارد
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه حضرت زینب(س) دارای علم الهی و لدنی بودند، گفت: خطبه‌های حضرت زینب کبری سلام الله علیها در کوفه و شام و جمله «ما رأیتُ إلّا جمیلاً» نشان دهنده اوج رضایت به قضا و قدر الهی و تجلی ایمان در سخت‌ترین شرایط است.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد در محفل جشن شب میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، با اشاره به فضیلت ذکر صلوات، آن را برترین و والاترین ذکر دانست و گفت: هیچ ذکری برتر از صلوات بر محمد و آل محمد نیست؛ علما و بزرگان دین همواره بر این ذکر شریف تأکید داشته‌اند و خود نیز عامل به آن بوده‌اند.

وی با نقل قول از مرحوم آیت‌الله بهجت و آیت‌الله بهاءالدینی، افزود: صلوات از تلاوت قرآن نیز ثواب بیشتری دارد، چرا که عمل به دستور صریح قرآن است و موجب شفاعت پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله برای فرد می‌شود، حتی اگر از اهل کبائر باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزاد در ادامه با اشاره به ایام فاطمیه، این ایام را از مهم‌ترین مناسبت‌های مذهبی شیعه دانست و گفت: ایام فاطمیه به معنای واقعی از محرم نیز مهم‌تر است؛ چرا که ریشه همه ظلم‌ها از مصائب حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها آغاز شده است.

وی با بیان خاطراتی از اهتمام مراجع تقلید به برگزاری مراسم فاطمیه، از جمله مرحوم آیت‌الله تبریزی و آیت‌الله فاضل لنکرانی، تأکید کرد: فاطمیه، مکتب ناب تشیع را حفظ کرده و باید با برگزاری مجالس خانگی، موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی، حرمت این ایام را پاس داشت.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت همچنین به خدمات مؤسسات فرهنگی در زمینه برگزاری روضه‌های خانگی و تلفنی اشاره کرد و گفت: این مجالس، حتی در خانه‌های کوچک و آپارتمانی و برای افراد خارج از کشور نیز قابل برگزاری است و موجب نورانیت فضای خانه و حضور فرشتگان الهی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به مقام والای حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها پرداخت و با اشاره به ولادت آن حضرت در ایام ابتدایی جمادی‌الاول، گفت: حضرت زینب، زینت پدر و افتخار امیرالمؤمنین علیه‌السلام است؛ شخصیتی که هفت معصوم را درک کرده و در مصائب کربلا شریک امام حسین علیه‌السلام بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزاد با نقل روایاتی از امام صادق علیه‌السلام و پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله، حضرت زینب را عالمه‌ای بدون معلم معرفی کرد و افزود: علم این بانوی بزرگ، الهی و لدنی است و خطبه‌های ایشان در کوفه و شام، تجلی کننده زبان امیرالمؤمنین علیه‌السلام بود.

وی در پایان با اشاره به جمله تاریخی حضرت زینب سلام‌الله‌علیها در مجلس ابن‌زیاد که فرمودند «ما رأیتُ إلّا جمیلاً»، گفت: «این جمله، اوج رضایت به قضا و قدر الهی و تجلی ایمان در سخت‌ترین شرایط است؛ اگر قیام کربلا و خطبه‌های حضرت زینب نبود، اسلام و تشیع باقی نمی‌ماند.

ارسال نظرات