۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴
کد خبر: ۷۹۶۶۱۸

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین حوزه علمیه و جمعیت هلال احمر فارس

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین حوزه علمیه و جمعیت هلال احمر فارس
فارس- در نشست مشترک که با حضور مسئولان حوزه علمیه فارس و جمعیت هلال احمر فارس برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ای در راستای همکاری‌های مشترک برای خدمت‌رسانی مؤثرتر به جامعه به امضاء رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، در نشست مشترک که با حضور مسئولان حوزه علمیه فارس و جمعیت هلال احمر فارس برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ای در راستای همکاری‌های مشترک برای خدمت‌رسانی مؤثرتر به جامعه به امضاء رسید. این تفاهم‌نامه نقطه عطفی در ارتقای همکاری‌های جهادی و اجتماعی میان دو نهاد فرهنگی و امدادی محسوب می‌شود.
 
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین رجایی‌نیا مسئول مرکز ارتباطات حوزه و نظام به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های حوزه علمیه در خدمت به نظام اشاره کرد و گفت: «حوزه علمیه همواره در راستای خدمت‌رسانی به مردم و تحقق اهداف اجتماعی در کنار هلال احمر بوده است. با این تفاهم‌نامه، دو نهاد تلاش خواهند کرد تا ظرفیت‌های بالقوه حوزه را در کمک‌رسانی‌های اجتماعی به کار گیرند و آموزش‌های لازم را برای طلاب فراهم کنند

حجت الاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه فارس نیز در این نشست بر لزوم هم‌افزایی حوزه علمیه و هلال احمر تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی حوزه و هلال احمر در راستای خدمت‌رسانی به جامعه می‌تواند تأثیر بسزایی در بهبود وضعیت بحران‌ها و امدادرسانی‌ها داشته باشد.

حجت الاسلام پناهی مدیر مرکز ارتباطات حوزه و نظام، نیز بر لزوم آموزش تخصصی طلاب برای حضور در عرصه‌های مختلف خدمات اجتماعی تأکید کرد و افزود: طلاب باید به‌طور هدفمند و با آموزش‌های ویژه برای خدمت به جامعه آماده شوند. همچنین، تشکیل تیم‌های تخصصی در زمینه حمایت روانی و آرامش‌بخشی در بحران‌ها از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.
 
درویشی مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس، در این نشست با قدردانی از دغدغه‌مندی حوزه علمیه در هم‌افزایی با هلال احمر گفت: هلال احمر و حوزه علمیه هر دو نهادهای مردمی هستند که در بحران‌ها و شرایط مختلف به‌طور داوطلبانه به مردم خدمت می‌کنند. همکاری میان این دو نهاد در زمینه‌های امدادرسانی، آموزش و حمایت روانی می‌تواند تأثیرات مثبتی در مناطق محروم و بحران‌زده داشته باشد.
 
در ادامه، مسئولان دو نهاد بر برنامه‌های مشترک از جمله تشکیل تیم‌های جهادی، دوره‌های تخصصی آموزش و مشارکت طلاب در بحران‌های اجتماعی و طبیعی تأکید کردند. همچنین، مقرر شد که در آینده نزدیک، تمامی طلاب به عضویت هلال احمر درآمده و تحت آموزش‌های لازم قرار گیرند تا بتوانند در بحران‌ها و حوادث مختلف به‌طور مؤثر خدمت‌رسانی کنند.
 
در پایان، مدیران هلال احمر و حوزه علمیه فارس بر لزوم فعال‌سازی کانون‌های طلاب و ایجاد مراکز آموزشی و عملیاتی در راستای آمادگی بیشتر برای حوادث تأکید کردند و اظهار امیدواری کردند که این تفاهم‌نامه بتواند زمینه‌ساز هم‌افزایی بیشتر در خدمت‌رسانی به مردم باشد.

 

ارسال نظرات