۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
کد خبر: ۷۹۷۲۳۴
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس:

موفقیت ها و دستاوردهای دانشگاه حضرت معصومه نشانه رویش های جدید انقلاب است

موفقیت ها و دستاوردهای دانشگاه حضرت معصومه نشانه رویش های جدید انقلاب است
حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی گفت: کسب رتبه های به دست آمده کشوری نشانه همت، تلاش و رویش در چند دهه پس از انقلاب اسلامی است.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی رئیس مرکز تحقیقات اسلامی با حضور در دانشگاه حضرت معصومه(س) قم، ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت های این دانشگاه و کسب رتبه های به دست آمده کشوری، این اتفاق را نشانه همت، تلاش و رویش در چند دهه پس از انقلاب اسلامی دانست.

وی تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص واگذاری امور مربوط به بانوان در کشور را نشانه توجه ایشان به ظرفیت ها و قابلیت های بانوان دانست و رعایت شئونات در ابعاد مختلف بویژه در امر تربیت اسلامی را مورد تاکید معظم له عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی همچنین پس از شنیدن گزارش سرکار خانم دکتر مریم بردبار رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س)، مسوول نمایندگی ولی فقیه و معاونین این دانشگاه خاطرنشان کرد: تجربه بین المللی دانشگاه های بانوان در کشورهای توسعه یافته نشان داده که میزان موفقیت تحصیلی و بازدهی در این نوع مراکز تخصصی بالاست.

وی افزود: در حال حاضر بيش از 120 دانشگاه تك جنسيتي مخصوص زنان در ايالت‌هاي مختلف آمريكا وجود دارد، کالج‌های زنان در ایالات متحده آمریکا نهادهای آموزش عالی تک‌جنسیتی هستند که صرفاً زنان را پذیرش می‌کنند و توسط شركت‌هاي بزرگ اقتصادي همچون IBM حمایت می شوند.

مسئولان دانشگاه در این نشست گزارشی از فعالیت ها را ارائه دادند.

ارسال نظرات