۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
کد خبر: ۷۹۷۳۴۴
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان:

انس با کتاب تمدن ساز خواهد بود

انس با کتاب تمدن ساز خواهد بود
اصفهان ـ سیدین نیا با بیان اینکه امروزه دسترسی به کتاب های خوب آسان شده است گفت: کتاب و کتابخوانی باید در کشور تبدیل به یک فرهنگ بشود و اوقات فراغت ما با کتاب پر بشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، دکتر سید مهدی سیدین‌نیا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه باید به نویسنده و اهل قلم بها داد و احترام گذاشت، گفت: این موضوع توجه داشتن به قلم و نویسنده اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد، کتاب از حامل‌های اندیشه است و امروز مشکلات بسیاری در خصوص چاپ کتاب بخاطر تورم و عدم حمایت از کتاب و یارانه کتاب وجود دارد.

وی ادامه داد: موضوع عرضه از مهمترین مسائل در حوزه چاپ و نشر کتاب است، همه کسانی که به نوعی در عرضه کتاب کمک می‌کنند بسیار مهم هستند و باید به آنها توجه داشت، یکی دیگر از موضوعات مهم مسأله کتاب و کتابخانه است، امروزه دسترسی به کتاب و کتابفروشی و کتاب خوب بسیار ساده و آسان است و کتاب‌های خوبی در کشور به چاپ و نشر می‌رسد.

سیدین‌نیا خاطرنشان با اشاره به فرمایشات رهبری در خصوص کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در کشور تبدیل به یک فرهنگ بشود و اوقات فراغت ما با کتاب پر بشود و تا این مهم محقق نشود شاهد تمدن‌سازی نخواهیم بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان عنوان کرد: باید پایشی جدید در خصوص بررسی میزان مطالعه و سرانه مطالعه در کشور و استان اصفهان داشته باشیم، امکان خرید با ۲۰ درصد تخفیف برای هر کد ملی از کتابفروشی‌هایی که از یارانه برخوردار شده‌اند فراهم آمده است و کتاب‌های اصیل از یارانه چاپ و شابک بهره‌مند می‌شوند، امروز بسیاری از کتابخوان‌ها به سمت کتاب‌های صوتی رفته‌اند و بخشی از مطالعه به این شرایط تبدیل شده است./1304/

ارسال نظرات