۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
کد خبر: ۸۰۲۷۷۴

توسعه همکاری های مرکز خدمات حوزه فارس و حرم شاهچراغ با محوریت تبلیغ

توسعه همکاری های مرکز خدمات حوزه فارس و حرم شاهچراغ با محوریت تبلیغ
فارس- حجت‌الاسلام والمسلمین زارع مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان فارس در دیدار با مدیر فضای مجازی و رئیس اداره امور مبلغین حرم مطهر شاهچراغ(ع) بر آمادگی مرکز خدمات در راستای حمایت از مبلغین حرم مطهر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین زارع مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان فارس در دیدار با مدیر فضای مجازی و رئیس اداره امور مبلغین حرم مطهر شاهچراغ(ع) بر آمادگی مرکز خدمات برای برگزاری اردوهای خانوادگی ویژه مبلغین، تقدیر از مبلغان و تولیدکنندگان محتوای تبلیغی و همچنین ثبت فعالیت‌های تبلیغی در سامانه «شمع» به‌منظور لحاظ شدن امتیازات هدفمندی و بهره‌مندی از خدمات هدفمند تاکید کرد.

مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان فارس با تأکید بر نقش محوری تبلیغ در حرم مطهر، اظهار داشت: اولویت فعالیت‌های حرم باید تبلیغ دینی و پاسخگویی به شبهات و گره‌های ذهنی مردم باشد و در این مسیر، استفاده از ظرفیت مبلغین و طلاب استان فارس بسیار حائز اهمیت است.

در همین راستا، حجت‌الاسلام والمسلمین زارع پیشنهاد کرد از ظرفیت‌های حرم مطهر برای برگزاری کارگاه‌های متنوع استفاده کنید و گروه‌های تبلیغی حرم ، به شهرستان‌های استان اعزام شوند.

در پایان این دیدار، بر افزایش سطح همکاری‌ها و تعاملات دوجانبه میان مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان فارس و حرم مطهر حضرت شاهچراغ علیه‌السلام تأکید و توافق شد.

ارسال نظرات